Doorgaan naar inhoud
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
Hoe voorkom je inbraak overdag

Hoe voorkom je inbraak overdag?

Een inbraak kan iedereen overkomen. Gelukkig zijn er een aantal maatregelen die je kunt nemen om de kans op inbraak te verkleinen. In dit artikel lees je welke maatregelen dat zijn en hoe je ze kunt toepassen.

 

Inbraken vinden niet alléén maar plaats in de nacht

Meestal denken we dat inbraak alleen 's nachts gebeurt, maar dat is niet waar. Inbrekers kunnen overdag net zo goed toe slaan. Zij kunnen dan makkelijk naar binnen glippen als er iemand thuis is. Dit komt omdat we ons overdag minder bewust zijn van mogelijke inbraken. Toch zijn er een aantal dingen die je kunt doen om de kans op inbraak tijdens de dag te verkleinen:

 

- Zorg ervoor dat er geen struiken of andere obstakels voor de ramen en deuren zijn. Hierdoor kunnen inbrekers makkelijker naar binnen glippen zonder gezien te worden.

- Maak gebruik van timers voor verlichting en/of radio's als je even weg bent. Dit kan een inbreker afschrikken omdat het lijkt alsof er iemand thuis is.

- Zorg ervoor dat je deuren en ramen goed dichtdoen als je weggaat. Een inbreker kan dan niet zomaar naar binnen stappen.

 

Inbrekers afschrikken met beveiligingscamera's

Beveiligingscamera's kunnen een inbreker afschrikken. Zeker als ze zichtbaar zijn. Inbrekers willen namelijk niet gezien worden tijdens hun werk. Als je ervoor kiest om beveiligingscamera's te gebruiken, is het belangrijk dat je ze op de juiste plekken plaatst. Denk hierbij aan de ingang van je huis of aan plekken waar inbrekers makkelijk naar binnen kunnen glippen.

 

Een alarm installeren

Een alarm is een goede manier om je huis te beveiligen. Als er iemand naar binnen probeert te komen, gaat het alarm af en word je meteen gewaarschuwd. Je kunt dan direct actie ondernemen. Een alarm kan iedere inbreker afschrikken. Zeker als hij weet dat er snel hulp onderweg is.

 

Als je deze maatregelen toepast, verkleinde je de kans op inbraak tijdens de dag aanzienlijk. Zeker als je er ook voor zorgt dat je huis 's nachts goed beveiligd is, maak je het inbrekers erg moeilijk. Wanneer we ons bewust zijn van de mogelijkheid van inbraak, kunnen we er veel aan doen om de kans te verkleinen. Hopelijk heb je wat aan deze tips!

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Waarom het goed is om een beveiligingscamera te vergelijken

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden