Doorgaan naar inhoud
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
Hoe werkt Cloud-gebaseerde video bewakingstechnologie

Hoe werkt Cloud-gebaseerde video bewakingstechnologie?

Cloud-gebaseerde video bewakingstechnologie is een geweldige manier om uw bedrijf veilig te houden. Maar hoe werkt het precies? In dit artikel zullen we uitleggen wat cloud-gebaseerde video bewakingstechnologie is, waarom het belangrijk is en hoe het werkt. We hopen dat na het lezen van dit artikel u meer vertrouwen krijgt in deze technologie en besluit om ermee aan de slag te gaan!

 

Hoe werkt het precies?

Cloud-gebaseerde video bewakingstechnologie is een soort beveiligingstool dat gebruikmaakt van de cloud om beelden op te slaan en te bekijken. Dit maakt het makkelijker voor bedrijven om toegang tot hun beelden te krijgen, omdat ze niet meer afhankelijk zijn van fysieke apparaten zoals CCTV-camera's. In plaats daarvan kunnen ze de beelden op elk moment bekijken en downloaden via het internet.

 

Wat zijn de voordelen?

Er zijn veel voordelen aan cloud-gebaseerde video bewaking, maar laten we er hier drie noemen:

Ten eerste is het makkelijker te gebruiken dan traditionele CCTV-systemen, omdat je niet meer hoeft te wachten tot de beelden op een band opgenomen zijn om ze te bekijken.

Ten tweede is het goedkoper, omdat je geen fysieke apparaten meer nodig hebt en de kosten voor opslag in de cloud laag zijn.

Ten slotte is het veiliger, omdat de beelden op een beveiligde server opgeslagen worden en niet makkelijk gestolen of verloren kunnen gaan.

 

Wat zijn de nadelen?

Wat zijn de nadelen van cloud gebaseerde video bewaking? Hieronder noemen we er een aantal:

Het eerste nadeel is dat het afhankelijk is van een goede internetverbinding. Als er geen goede verbinding is, kan het lastig of zelfs onmogelijk zijn om de beelden te bekijken.

Een ander nadeel is dat het bedrijf waar je de service afneemt, bepaalt hoe lang de beelden bewaard blijven. Sommige bedrijven bieden alleen een beperkte opslagduur, dus je moet regelmatig back-ups maken als je de beelden langer wilt bewaren.

 

Als je bedenkt dat cloud-gebaseerde video bewaking steeds populairder wordt, is het belangrijk om te weten hoe het werkt. We hopen dat dit artikel je daarbij heeft geholpen! Bedankt voor het lezen!

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Waarom het goed is om een beveiligingscamera te vergelijken

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden