Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Hoe werkt een beveiligingscamera met lokale opslag

Hoe werkt een beveiligingscamera met lokale opslag?

Bij beveiligingscamera's met lokale opslag slaat de camera op in het camerasysteem. Hierdoor is er geen externe opslag nodig, wat handig is als uw bedrijf niet veel ruimte heeft of als u de beelden wilt bewaren voor een kortere periode. Bovendien worden de beelden direct opgeslagen op de camera zelf, waardoor ze altijd beschikbaar zijn. In dit artikel leggen we uit hoe een beveiligingscamera met lokale opslag werkt.

 

Hoe werkt een interne opslag?

Een beveiligingscamera met lokale opslag slaat de opgenomen beelden op in een intern geheugen, zoals een harde schijf of SSD. Dit type camera is ideaal als u de beelden kort wilt bewaren, bijvoorbeeld voor een paar dagen of weken. Een nadeel van beveiligingscamera's met lokale opslag is dat het geheugen beperkt is. Als u de beelden langer wilt bewaren, moet u overwegen een camera te kiezen met externe opslag.

 

Hebben alle beveiligingscamera's lokale opslag?

Nee, niet alle beveiligingscamera's hebben lokale opslag. Sommige camera's slaan de beelden op in de cloud. Dit kan handig zijn als u de beelden langer wilt bewaren of als u toegang tot de beelden wilt hebben vanuit verschillende locaties. Een nadeel van cloudopslag is dat u moet betalen voor de opslagruimte en er een internetverbinding nodig is om de beelden te bekijken. Als u besluit een beveiligingscamera met cloudopslag te kiezen, moet u ervoor zorgen dat de camera een betrouwbare internetverbinding heeft.

 

Voordelen van een beveiligingscamera met lokale opslag?

Beveiligingscamera's met lokale opslag hebben een aantal voordelen:

- Ze zijn gemakkelijk te installeren en vereisen geen externe opslag.

- De beelden worden direct opgeslagen op de camera, waardoor ze altijd beschikbaar zijn.

- Ze zijn geschikt voor korte-termijnopslag, bijvoorbeeld een paar dagen of weken.

 

Nadelen van beveiligingscamera's met lokale opslag?

Beveiligingscamera's met lokale opslag hebben ook een aantal nadelen:

- Het interne geheugen is beperkt, dus als u de beelden langer wilt bewaren, moet u overwegen een camera te kiezen met externe opslag.

- De beelden zijn alleen beschikbaar op de camera zelf, dus als u ze wilt bekijken op een ander apparaat, moet u de beelden eerst downloaden.

 

Als u op zoek bent naar een beveiligingscamera met lokale opslag, kunt u terecht bij onze website. Wij hebben een breed assortiment van beveiligingscamera's die voldoen aan uw wensen en budget. Neem contact met ons op als u vragen heeft of advies wilt. Wij helpen u graag verder!

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden