Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Hoe werkt een beveiligingscamera op accu?

Hoe werkt een beveiligingscamera op accu?

Er zijn tegenwoordig enorm veel verschillende types beveiligingscamera's en ook beveiligingscamera's die werken op batterijen, oftewel een accu. Hoe werkt dat precies en wat is er allemaal mogelijk? We leggen het voor je uit in deze blog.

 

Voor welke situaties gebruik je een beveiligingscamera op accu?

Een beveiligingscamera die werkt op een accu kan voor een lange periode ergens worden geplaatst. Deze kun je ergens plaatsen zonder dat je kabels nodig hebt. In wat voor situaties zou je dit type beveiligingscamera kunnen inzetten?

- Dieren die je in het wild wilt opnemen. Of in een volgelhuisje plaatsen

- Een camera plaatsen in een auto of bus, voor als je jouw voertuig gaat uitlenen of verhuren.

- Plaatsen in een schuur, tuinhuis, garage of op een balkon waar waardevolle spullen staan.

Kortom is een beveiligingscamera op accu het beste te gebruiken op plekken waar het niet mogelijk is om een kabel aan te sluiten maar waar je wel voor een lange periode beelden wilt opnemen. 

 

Live meekijken?

Het is mogelijk om live mee te kijken met de camera. Wanneer je de camera hebt geïnstalleerd op de gewenste plaats kun je de app downloaden op een apparaat, denk aan smartphone, tablet etc. Hoe je dit koppelt en installeert staat allemaal duidelijk omschreven in de handleiding van de camera. 

 

Hoe lang gaat de accu/batterij mee?

Dit verschilt per camera sommige kunnen 8 uur mee en sommige camera's kunnen zelfs 3 jaar mee wanneer ze volledig zijn opgeladen. Het hangt helemaal af van waar je de camera voor wilt gebruiken. Als een aantal uur of dagen opnemen genoeg is voor de situatie waarvoor je de camera wilt gebruiken is het overbodig om een camera te kopen die 3 jaar mee kan gaan. Er zijn in ieder geval veel verschillende mogelijkheden voor verschillende situaties.  

 

De beveiligingscamera's op accu binnen onze webshop

Om je een beeld te geven laten we en aantal beveiligingscamera's zien die op accu/batterij werken.

 

Camo camera met 4G, 3 jaar werkduur met app cloud weergave

Omschrijving

Het fijne van deze wildcamera is dat men nu zelf op elk moment van de dag kan inloggen op de app en live meekijken wat er gebeurd. Je kan dit apparaat dus ergens in een bos aan een boom hangen en opnames maken, daarnaast kan je nu ook zelf inloggen als je zin hebt om mee te kijken zonder dat je moet wachten op een bewegingsactivatie.

 

 

Draagbare wifi camcorder Plug-n-Play

Omschrijving

Draagbare wifi camcorder ideaal voor het bewaken van je auto, woning, boot etc. Het heeft een werktijd van 8 uur lang, volledig plug-n-Play, wifi gereed om live mee te kijken met je smartphone, HD 720p opname en weergave, met geluidstrigger opname en activatie bij het detecteren van geluid. Je kunt dus een alarmmelding ontvangen op je mobiel indien er gesproken wordt, of als er beweging gesignaleerd wordt.

 

 

Wi-Fi zonnepaneel bewakingscamera met extra zonnepaneel

Omschrijving

  • Volledig draadloos met 2 zonnepanelen
  • Wifi verbinding voor smartphone toegang
  • Interne batterij voor periodes zonder zonlicht
  • Tweeweg audio hoor en spreek terug
  • Weerbestendig design
  • PIR detectie met infrarood nachtzicht icr

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces. 

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

 

Security Thuis - Altijd Veilig

 

 

Vorig artikel Wat is een PIR detector?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden