Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Hoe werkt een CCTV camera op wifi?

Hoe werkt een CCTV camera op wifi?

Een cctv camera die werkt op wifi is een uitstekende keuze voor bedrijven en particulieren. In dit artikel vertellen we je precies hoe zo'n cctv camera werkt, wat de voordelen zijn ten opzichte van cctv camera's die verbonden zijn met kabel, en waarom iedereen dit moet kopen!

 

Een CCTV camera op wifi

Als je een cctv camera op wifi wilt aanschaffen, moet je eerst weten wat dit is. Een cctv camera op wifi is namelijk een soort beveiligingscamera die draadloos verbonden is met het internet. Dit betekent dat je de camera op iedere plek kunt plaatsen waar je maar wilt, zonder dat je rekening hoeft te houden met de aansluiting van kabels. Ook heb je geen extra apparatuur nodig om de cctv camera op wifi te laten werken.

 

Hoe werkt een CCTV camera?

Een cctv camera op wifi werkt door een signaal te ontvangen van een router of modem. Dit signaal wordt dan naar de cctv camera gestuurd, waarna deze het beeld kan doorsturen naar een pc of laptop. Ook is het mogelijk om de cctv camera op wifi te koppelen aan een smartphone of tablet, zodat je het beeld live kunt bekijken waar je ook bent. Dit is ideaal voor bedrijven die hun pand 24/7 in de gaten willen houden, maar ook voor particulieren die thuis een extra oogje in het zeil willen houden.

 

Waarom een cctv camera op wifi?

Er zijn veel voordelen die komen kijken bij het aanschaffen van een cctv camera op wifi. Ten eerste is het gemakkelijk te installeren, omdat je geen kabels hoeft aan te sluiten. Daarnaast is het ook makkelijk mee te nemen, waardoor je de cctv camera overal mee naartoe kunt nemen. Ook is het een stuk goedkoper dan een cctv camera met kabel, omdat je geen extra apparatuur hoeft aan te schaffen. Tot slot is het ook een stuk veiliger, omdat er geen kabels die door het pand lopen waar mensen over kunnen struikelen.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces. 

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden