Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Hoe werkt een draadloos infrarood alarmsysteem

Hoe werkt een draadloos infrarood alarmsysteem?

Een draadloos infrarood alarmsysteem is een veiligheidssysteem dat werkt met infraroodstraling. Dit betekent dat er geen kabels nodig zijn om het systeem aan te sluiten, wat het draadloze aspect van het alarmsysteem verklaart. Het werkt door middel van sensoren die beweging waarnemen. Als er beweging wordt gedetecteerd, dan gaat het alarmsysteem af en roept dit de hulp in van de politie of andere veiligheidsdiensten.

 

Welke componenten zitten er een een draadloos infrarood alarmsysteem? Er

zitten een aantal verschillende componenten in een draadloos infrarood alarmsysteem.

- Een beeldverwerker: deze component verwerkt de beelden die door de camera worden opgevangen.

- Een draadloze ontvanger: de draadloze ontvanger maakt het mogelijk om draadloos signalen te versturen en ontvangen.

- Een IR LED: de IR LED zendt infraroodstraling uit, waarmee beweging kan worden gedetecteerd.

- Een sirene: de sirene gaat af wanneer er beweging wordt gedetecteerd.

 

Hoe een draadloos infrarood alarmsysteem werkt, is dus door middel van verschillende sensoren die beweging detecteren. Wanneer er beweging wordt gedetecteerd, dan gaat het alarmsysteem af en roept dit de hulp in van de politie of andere veiligheidsdiensten. Dit maakt draadloos infrarood alarmsysteem een uiterst effectief veiligheidssysteem.

Draadloos infrarood alarmsysteem is daarom een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbaar en effectief veiligheidssysteem. draadloos infrarood alarmsysteem is ook een goede keuze voor mensen die geen kabels in huis willen hebben.

 

Alarm melding ontvangen via app op mobiel of tablet

Het is mogelijk om draadloos infrarood alarmsysteem op te slaan in een app op je mobiele telefoon of tablet. Wanneer er dan beweging wordt gedetecteerd, ontvang je meteen een melding op je apparaat. Dit is een handige manier om altijd op de hoogte te zijn van wat er in je huis gebeurt, zelfs als je niet thuis bent.

 

Kun je een draadloos infrarood alarmsysteem buiten plaatsen?

Ja, een draadloos infrarood alarmsysteem kan ook worden geplaatst in de tuin of op het terras. Dit is ideaal voor mensen die een groot huis hebben met veel ramen en deuren. Met een draadloos infrarood alarmsysteem kan je het hele huis veilig maken.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden