Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Hoe werkt een Google alarmsysteem?

Hoe werkt een Google alarmsysteem?

Met Google kun je tegenwoordig erg veel kanten op. Misschien heb je al eens gehoord van Google Home? Met Google home kun je jouw woning ''slim'' maken. Van slimme verlichting tot slimme thermostaten en ook alarm. Je kan een ''slim'' alarm koppelen met jouw Google Home systeem om jouw huis te beveiligen. In dit artikel leggen we je graag uit hoe dit werkt.

 

De reden voor het installeren van een Google alarmsysteem

Met een alarm kun je jezelf, familie en kostbare spullen goed beschermen, tijdens sommige periodes in het jaar stijgen de aantal inbraken zoals tijdens de kerst of zomervakanties wanneer mensen veel van huis zijn. Daarnaast komen herhaalinbraken ook vaak voor. Dit gebeurt 1 op de 12 keer binnen een korte periode. Een Google alarmsysteem kan hét verschil maken bij het beveiligen van jouw huis of bedrijf.

 

Binnenshuis Sirene Voor Google Home Alarmsysteem

Specificaties

 • 90dB alarm
 • backup batterij
 • Waarschuwingslicht
 • Draadloos 433MHz

 

Voordeel van een Google alarmsysteem

Wanneer je gebruik maakt van een Google alarmsysteem kun je snel indringers detecteren. Daarnaast kun je het alarmsysteem koppelen met jouw smartphone, tablet of pc zodat je direct een melding ontvangt vanuit de alarm app en daarop actie kunt ondernemen. Je kan ook een alarm melding ontvangen wanneer er rook of gas wordt gedetecteerd. Hiervoor zijn speciale componenten voor. 

 

Rookmelder Met Ingebouwde Sirene Voor Google Home Alarm

Specificaties

 • Rookmelder Google home centrale gereed
 • Met ingebouwde sirene
 • LED indicator
 • Draadloos 433MHz

 

Wat is er mogelijk met een Google alarmsysteem?

Met een Google alarmsysteem vergeet je nooit meer om je alarm te activeren. Het fijne aan een slim alarm is dat je dit vooraf allemaal regelt en instelt. Wanneer dit allemaal goed in geïnstalleerd kun je de deur uitlopen en wordt na 20 sec het alarm automatisch geactiveerd. Je kan met alle slimme apparaten routines en tijdschema's instellen. Zo vergeet je nooit meer apparaten en lampen uit te schakelen. Het Google alarmsysteem detecteert niet meer alleen indringers maar kan ook rook en gas detecteren. Dit kan je een hoop leed, tijd en geld besparen.

 

Waar moet je op letten tijdens het kopen van een Google alarmsysteem?

Om te weten wat voor soort alarmsysteem je nodig hebt is het goed om voor jezelf een aantal vragen te beantwoorden. Op die manier kun je een juiste keuze maken en het alarmsysteem kiezen wat perfect bij jouw situatie past.

 • Wil je een Google alarmsysteem voor enkel inbraak?
 • Wil je naast inbraak ook detectors voor rook en of gas?
 • Heb je een hulp/alarmknop nodig bij je Google alarmsysteem?
 • Blijft er verbinding wanneer de stroom uitvalt?
 • Is het Google alarmsysteem goed beveiligd tegen hacken?
 • Wil je bij het alarmsysteem ook camerabewaking?

Wanneer je deze vragen voor jezelf beantwoord hebt wordt het een stuk makkelijker om het juiste Google alarmsysteem te kopen.

google alarmsysteem

 

De eenvoudige installatie van een Google alarmsysteem

Het voordeel van een Google alarmsysteem is dat je deze gemakkelijk en snel kan installeren. Dit scheelt je een hoop installatiekosten. Als je voor een bedraad alarmsysteem gaat, moeten er kabels worden aangelegd wat extra tijd kost en vervolgens ook extra kosten opleveren. Met een Google alarmsysteem heb je ook wat meer bewegingsvrijheid in het plaatsen van de verschillende alarm componenten, deze kunnen worden geplaatst op een plek naar keuze.

 

Google alarmsysteem installeren

Wanneer je een Google alarmsysteem hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten door middel van onze installatieservice. Dit kunt u gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces van jouw alarm. Dit is erg fijn zeker wanneer je het alarm wilt laten verbinden met een app, we zorgen er dan voor dat alles netjes werkt.

Naast Google alarm hebben we ook complete alarmsystemen. Doe je een grote bestelling of wilt u voor uw bedrijf of huis een alarm laten installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen uw wensen kunnen doornemen voor een geschikt alarm.

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden