Doorgaan naar inhoud
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
hoe werkt een ip camera

Hoe werkt een IP camera?

Wat houdt een IP camera in? Waar kan ik een IP camera voor gebruiken? Wat zijn de mogelijkheden met een IP camera? Deze vragen komen vaak naar boven als je erover nadenkt om een IP camera aan te schaffen. In dit artikel leggen we uit hoe een IP camera werkt, wat de voordelen van zo’n camera zijn en waar je deze het beste kunt plaatsen.

 

Wat is een IP camera?

Een IP camera is een netwerkcamera die beelden via het internet óf een lokaal netwerk streamt. Dat betekent dat je deze live kunt bekijken op je laptop, tablet of smartphone – zolang je maar verbinding hebt met het internet. Een IP camera is dus ideaal voor het bewaken van je huis of bedrijfspand, want je hoeft niet in de buurt te zijn om alles in de gaten te houden. Daarnaast kun je met een IP camera ook opnamen maken die je later kunt bekijken.

 

Wat zijn de voordelen van een IP camera?

Een IP camera heeft veel voordelen ten opzichte van een analoge camera. Zo is een IP camera makkelijk te installeren, omdat je deze met een ethernetkabel aansluit op het internet. Daarnaast zijn IP camera's veel slimmer dan analoge camera's, want ze kunnen beelden real-time streamen en opnemen in hoge resolutie. Ook hebben IP camera's vaak ingebouwde bewegingssensoren, waardoor je een alarm kunt instellen dat afgaat wanneer er iemand in beeld komt. Tot slot zijn IP camera's ook een stuk goedkoper dan analoge camera's, waardoor ze voor iedereen toegankelijk zijn.

 

Waar plaats ik een IP camera?

Een IP camera is ideaal voor het bewaken van je huis of bedrijfspand, maar je kunt deze ook gebruiken om een oogje in het zeil te houden wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent. Door de camera op een strategische plek te plaatsen, kun je het huis of bedrijfspand in de gaten houden en eventuele indringers op tijd betrappen.

 

Conclusie

Een IP camera is een netwerkcamera die beelden via het internet óf een lokaal netwerk streamt. Dat betekent dat je deze live kunt bekijken op je laptop, tablet of smartphone – zolang je maar verbinding hebt met het internet. Een IP camera is dus ideaal voor het bewaken van je huis of bedrijfspand, want je hoeft niet in de buurt te zijn om alles in de gaten te houden. Daarnaast kun je met een IP camera ook opnamen maken die je later kunt bekijken. door de camera op een strategische plek te plaatsen, kun je het huis of bedrijfspand in de gaten houden en eventuele indringers op tijd betrappen.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces. 

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

 

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Waarom het goed is om een beveiligingscamera te vergelijken

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden