Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Hoe werkt een IP surveillance camera

Hoe werkt een IP surveillance camera?

IP surveillance camera's zijn camera's die gebruik maken van het internet om beelden op te nemen. Deze beelden kunnen vervolgens worden bekeken vanaf elk apparaat met een internetverbinding. In dit artikel leggen we uit hoe IP surveillance camera's werken en waar je op moet letten bij de aanschaf ervan!

 

Wat is een IP surveillance camera?

IP surveillance camera's maken gebruik van het internet om beelden op te nemen. Deze beelden kunnen worden bekeken vanaf elk apparaat met een internetverbinding, waar je ook bent in de wereld. Dit is mogelijk dankzij de compressietechnologie die wordt gebruikt om de beelden te comprimeren, zodat ze kunnen worden verzonden via een internetverbinding.

 

Waar word een IP surveillance camera gebruikt?

IP surveillance camera's worden veelal gebruikt in bedrijven en openbare ruimtes, zoals winkels, restaurants en kantoorgebouwen. Ze worden ook steeds vaker gebruikt in huizen, voor toepassingen zoals beveiliging en babyfoon. Dankzij de mogelijkheid om beelden te bekijken vanaf elk apparaat met een internetverbinding, kun je altijd in de gaten houden wat er thuis of op het werk gebeurt!

 

Live meekijken met IP surveillance camera's

Een van de grootste voordelen van IP surveillance camera's is dat je live mee kunt kijken met wat er wordt opgenomen. Dit betekent dat je niet hoeft te wachten tot de beelden zijn opgeslagen om ze te bekijken, maar dat je ze direct kunt bekijken wanneer je wilt. Dit is ideaal voor toepassingen zoals beveiliging, waarbij je snel moet kunnen reageren op wat er gebeurt.

Bovendien kun je met IP surveillance camera's ook opnemen in HD-kwaliteit, waardoor je duidelijke beelden krijgt van wat er gebeurt. Dit is een groot voordeel ten opzichte van analoge camera's, die vaak minder scherpe beelden opleveren.

 

Nachtzicht bij IP surveillance camera

IP surveillance camera's kunnen ook worden uitgerust met nachtzicht, waardoor je ook 's nachts duidelijke beelden krijgt van wat er gebeurt. Dit is ideaal voor toepassingen zoals beveiliging, waarbij je ook 's nachts in de gaten wilt houden wat er gebeurt.

 

Het instellen van een IP surveillance camera

IP surveillance camera's zijn relatief eenvoudig te installeren, maar er zijn wel een aantal dingen waar je op moet letten zoals; het type internetverbinding, de locatie van de camera en het soort beelden dat je wilt opnemen.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden