Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Hoe werkt een turret dome camera

Hoe werkt een turret dome camera?

Turret dome camera is een camera die in de meeste gevallen wordt gebruikt voor binnenshuis toepassingen. De turret dome camera kan 360 graden draaien en heeft daardoor een groot gezichtsveld. Daarnaast zorgt de turret dome camera ervoor dat er weinig tot geen schaduwen ontstaan op het beeld.

Turret dome camera in het kort

Een turret dome camera is koepelvormig, maar dan met een platte kop. Turret dome camera's zijn er in verschillende soorten en maten. Turret dome camera's worden veel gebruikt in winkels, kantoren, ziekenhuizen etc. Turret dome camera's hebben een hoge beeldkwaliteit en zijn daardoor ook geschikt voor toepassingen waarbij er veel bekeken wordt.

Turret dome camera's zijn duurder dan andere soorten camera's, dit hangt wel volledig af van welke functies je op de camera wilt. Turret dome camera's zijn een investering voor de toekomst, maar zijn een must voor iedereen die op zoek is naar een goede beveiligingscamera. Turret dome camera's bieden u de beste beeldkwaliteit en zijn daardoor perfect voor toepassingen waarbij veiligheid en beveiliging een must zijn.

Verschillende functies turret dome camera

Turret dome camera's zijn verkrijgbaar met verschillende functies. De turret dome camera kan bijvoorbeeld voorzien worden van een ingebouwde microfoon en luidspreker. Dit is ideaal als u de turret dome camera wilt gebruiken voor toepassingen waarbij u ook wilt kunnen praten met de persoon die in beeld is.

Turret dome camera's zijn ook verkrijgbaar met een ingebouwde harde schijf. Dit is ideaal als u de turret dome camera wilt gebruiken voor toepassingen waarbij u wilt kunnen opnemen. Turret dome camera's zijn ook verkrijgbaar met een ingebouwde WiFi module. Dit is ideaal als u de turret dome camera wilt gebruiken op een plek waar geen bedrading aanwezig is.

 

Turret dome camera kopen?

Wanneer u op zoek bent naar een turret dome camera dan is het belangrijk om te weten wat u precies wilt gaan gebruiken. Wilt u de turret dome camera gebruiken voor binnen of buiten? Wilt u met de turret dome camera opnemen of alleen live beelden kijken?

Wanneer u weet waarvoor u de turret dome camera gaat gebruiken, dan is het een stuk gemakkelijker om een geschikte camera te vinden.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden