Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Hoe werkt een verborgen camera

Hoe werkt een verborgen camera?

Een verborgen IP camera is een camera die verborgen kan worden in bijvoorbeeld een kast of achter een schilderij. De verborgen IP camera is verbonden met het internet, zodat je live beeld van de omgeving kunt bekijken. Er zijn verschillende manieren om een verborgen IP camera aan te sluiten op je netwerk. In dit artikel leggen we uit hoe je dat doet!

 

Wat is het voordeel van een verborgen IP camera?

Een verborgen IP camera heeft verschillende voordelen. Zo is de camera makkelijk mee te nemen, omdat je hem bijvoorbeeld in je tas kunt stoppen. Ook is de verborgen IP camera eenvoudig te installeren. Je hoeft de camera alleen maar aan te sluiten op het internet en je kunt direct live beelden bekijken. Bovendien is een verborgen IP camera ook nog eens veel goedkoper dan een normale IP camera.

 

Hoe installeer je een verborgen IP camera?

Hieronder een korte uitleg over hoe je verborgen IP camera moet installeren

  • Sluit de verborgen IP camera aan op je router met een Ethernet-kabel.
  • Download de app voor je verborgen IP camera op je smartphone of tablet.
  • Volg de instructies in de app om je verborgen IP camera te configureren.
  • Na het configureren kun je live beeld van de verborgen IP camera bekijken. Je kunt ook opnemen en foto's maken met de verborgen IP camera.

 

Kan ik in de app ook verborgen IP camera beelden opnemen?

Ja, dat kan. In de meeste apps kun je opnemen met je verborgen IP camera. Als je verborgen IP camera is aangesloten op een externe harde schijf, kun je ook opnames opslaan op die harde schijf. Dan heb je geen internetverbinding meer nodig om de opnames terug te kijken.

 

Conclusie

Een verborgen IP camera is een handige camera die je overal mee naartoe kunt nemen. De verborgen IP camera is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Je kunt de verborgen IP camera ook opnemen en foto's maken. In de meeste apps kun je opnemen met je verborgen IP camera. Er zijn veel verschillende soorten verborgen IP camera's beschikbaar, dus er is vast een camera die perfect bij jou past! Welke verborgen IP camera ga jij aanschaffen?

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden