Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Informatie over een bekabelde beveiligingscamera

Informatie over een bekabelde beveiligingscamera

Als je op zoek bent naar een beveiligingscamera, dan ben je vast bekend met de verschillende soorten beveiligingscamera's die er zijn. Maar weet je ook welke beveiligingscamera het beste bij jou past? In dit blogartikel vertellen wij alles over bekabelde beveiligingscamera's. We bespreken onder andere de voor- en nadelen van bekabelde beveiligingscamera's en geven je tips om de juiste camera te kopen!

 

Welke beveiligingscamera heb je nodig?

Als je bekabelde beveiligingscamera wilt kopen, is het belangrijk om eerst te bepalen welke soort beveiligingscamera je nodig hebt. Er zijn twee soorten beveiligingscamera's: analoge beveiligingscamera's en IP-beveiligingscamera's. Analoge beveiligingscamera's zijn verbonden met een DVR (Digital Video Recorder) of NVR (Network Video Recorder). IP-beveiligingscamera's zijn verbonden met het internet en kunnen worden bekeken op een computer of smartphone. Beide soorten beveiligingscamera's hebben voor- en nadelen.

 

Verschillende beveiligingscamera's

Analoge beveiligingscamera's zijn goedkoper dan IP-beveiligingscamera's, maar hebben een beperkte opslagcapaciteit en zijn minder flexibel. IP-beveiligingscamera's zijn duurder, maar bieden meer flexibiliteit en mogelijkheden. Ze kunnen gemakkelijk worden bekeken op een computer of smartphone en hebben een betere beeldkwaliteit.

Ga je de bekabelde beveiligingscamera binnen of buiten plaatsen?

Als je bekabelde beveiligingscamera wilt kopen, is het belangrijk om te weten waar je de camera gaat gebruiken. Wil je de camera binnen of buiten gebruiken? Buiten beveiligingscamera's moeten waterdicht zijn en kunnen weerstaan ​​aan extreme temperaturen. Beveiligingscamera's die je binnen wilt gebruiken, hoeven niet waterdicht te zijn.

 

Waar moet je rekening mee houden?

Hieronder bespreken we een aantal punten waar je rekening kan houden bij het kiezen van een geschikte bekabelde beveiligingscamera:

 

Resolutie

Als je bekabelde beveiligingscamera wilt kopen, is het belangrijk om rekening te houden met de resolutie en beeldsnelheid. De meeste beveiligingscamera's op de markt hebben een resolutie van 1080p of lager. Dit betekent dat ze niet geschikt zijn voor het opnemen van bewegende objecten. Als je beveiligingscamera wilt kopen die bewegende objecten kan vastleggen, moet je kiezen voor een beveiligingscamera met een hogere resolutie. Beeldsnelheid is ook belangrijk als je bewegende objecten wilt vastleggen. Kies voor een beveiligingscamera met een beeldsnelheid van 30fps of hoger. Dit betekent dat de camera elke seconde 30 beelden kan vastleggen.

 

Bewakingsafstand

Als je bekabelde beveiligingscamera wilt kopen, is het belangrijk om rekening te houden met de bewakingsafstand. De bewakingsafstand is de afstand tussen de beveiligingscamera en het object dat je wilt bewaken. Kies voor een beveiligingscamera met een langere bewakingsafstand als je grotere gebieden wilt bewaken.

 

Nachtzicht

Als je bekabelde beveiligingscamera wilt kopen, is het belangrijk om rekening te houden met de nachtzichtfunctie. Nachtzicht beveiligingscamera's zijn uitgerust met infrarood LED's die het mogelijk maken om ook in het donker te zien. Kies voor een beveiligingscamera met een nachtzichtfunctie als je gebied wilt bewaken dat 's nachts donker is.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden