Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Informatie over een outdoor beveiligingscamera

Informatie over een outdoor beveiligingscamera

Wilt uw woning of bedrijfspand beveiligen tegen inbraak? Kies dan voor een outdoor beveiligingscamera! Deze camera’s zijn speciaal ontworpen voor buitengebruik en bieden een hoge mate van bescherming. In dit artikel geven wij meer informatie over outdoor beveiligingscamera’s en waar u op moet letten bij de aankoop ervan.

 

Waar moet je op letten voordat je een outdoor beveiligingscamera gaat kopen?

Hieronder een aantal punten waar je rekening mee kan houden bij het kopen van jouw outdoor beveiligingscamera:

- Let bij de aankoop van een outdoor beveiligingscamera altijd goed op de IP-waarde. Deze waarde geeft aan hoe bestendig de camera is tegen weersinvloeden. Een IP-waarde van 65 of hoger is ideaal.

- Kies voor een outdoor beveiligingscamera met een ingebouwde infrared (IR) led. Dit zorgt ervoor dat de camera ook in het donker goed beeld kan leveren.

- Let bij de aankoop van een outdoor beveiligingscamera ook op de garantie. Kies voor een camera met minimaal één jaar garantie, zodat u zeker bent van een goede kwaliteit.

 

Wat is een IP rating?

De IP-rating geeft de mate van bescherming aan die een outdoor beveiligingscamera heeft tegen stof en water. Deze waarde is uitgedrukt in twee cijfers, waarbij het eerste cijfer staat voor de bescherming tegen stof en het tweede cijfer voor de bescherming tegen water.

Een outdoor beveiligingscamera met een IP-waarde van 65 is dus bestendig tegen stof en kan tegen regen worden blootgesteld. Een outdoor beveiligingscamera met een IP-waarde van 66 is bestendig tegen zowel stof als spatwater.

 

Het nachtzicht op een outdoor beveiligingscamera?

De meeste outdoor beveiligingscamera’s hebben tegenwoordig een ingebouwde infrared (IR) led. Dit zorgt ervoor dat de camera ook in het donker goed beeld kan leveren. De IR led geeft namelijk een onzichtbaar licht dat door het CCD- of CMOS-sensor wordt omgezet in beeld. De outdoor beveiligingscamera’s die geen IR led hebben, kunnen wel met behulp van een speciale lamp worden uitgerust met nachtzicht.

 

Kleur of zwart-wit nachtzicht op outdoor beveiligingscamera?

De outdoor beveiligingscamera’s die werken met een IR led, leveren altijd beeld in zwart-wit. Dit komt omdat het onzichtbare licht dat de camera gebruikt om beeld te maken, geen kleuren bevat. Sommige outdoor beveiligingscamera’s zijn uitgerust met een speciale lamp die wel kleuren beeld kan leveren, maar deze camera’s zijn vaak duurder dan de camera’s met een IR led.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden