Doorgaan naar inhoud
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
Intercom deurbel

Intercom deurbel

Een intercom deurbel is een belangrijk onderdeel van je huisbeveiliging. Je kunt het gebruiken om bezoekers of gasten tegemoet te treden, zonder dat je de deur hoeft open te doen. Daarnaast is het ook handig om te communiceren met iemand die voor je huis staat, zonder dat je naar buiten hoeft. In dit artikel geven we meer informatie over intercom deurbellen, hun voordelen en hoe je ze kunt installeren.

 

Verschillende soorten intercom deurbellen

Intercom deurbellen zijn er in verschillende soorten en maten. Er zijn intercom deurbellen met een scherm, maar je kunt ook kiezen voor een model zonder scherm. Bij het kopen van een intercom deurbel is het belangrijk om te kijken naar de mogelijkheden en functies. Zo is het bijvoorbeeld handig als je een intercom deurbel kunt gebruiken voor twee- of driedubbele toegang. Daarnaast zijn er ook intercom deurbellen met een camera, zodat je kunt zien wie er voor de deur staat.

 

Dahua Oem Ip Video Intercom Voor Appartementen Met Gezichtsherkenning En Vingerafdruk

Dahua Oem Ip Video Intercom Voor Appartementen Met Gezichtsherkenning En Vingerafdruk - Security Thuis

Specificaties

  • IP video intercom voor appartementen
  • Gezichtsherkenning en vingerafdruk
  • 10 inch scherm en aanraaktoetsenbord
  • Meldingen via mobiele app
  • Toegang via mifare-code of kaart en/of vingerafdruk
  • Opbouwmontage

 

Voordelen van een intercom deurbel

Alle voordelen van een intercom deurbel:

- Je kunt bezoekers of gasten tegemoet treden zonder de deur te openen.

- Je kunt communiceren met iemand die voor je huis staat, zonder dat je naar buiten hoeft.

- Je hebt altijd een goed overzicht van wie er voor je deur staat.

- Je kunt een intercom deurbel gebruiken voor twee- of driedubbele toegang.

 

Installatie van een intercom deurbel

Een intercom deurbel is eenvoudig te installeren. Je hoeft alleen maar een stopcontact bij de voordeur te plaatsen en de intercom deurbel aan te sluiten op het stopcontact. Daarnaast is er ook een montagebeugel beschikbaar, zodat je de intercom deurbel gemakkelijk aan de muur kunt bevestigen.

Wanneer je een intercom gaat installeren in een groot appartementen complex, vraagt dit wel zeker wat technische kennis.

Als je een intercom deurbel met camera wilt gebruiken, dan is het belangrijk om te weten dat er een internetverbinding nodig is. De beelden van de camera worden namelijk live weergegeven op je telefoon of tablet. Daarnaast is het ook belangrijk om een goede wifi-verbinding te hebben, zodat je geen vertraging ervaart bij het bekijken van de beelden.

 

Wil je meer informatie over intercom deurbellen of ben je op zoek naar een goed model? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op. Wij helpen je graag bij het kopen van de juiste intercom deurbel.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Hoe kun je de speelkamer van uw kinderen beveiligen?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden