Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Intercom in huis

Intercom in huis

Intercom in huis is een handige manier om met elkaar te communiceren. Je kunt het gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals bijvoorbeeld om je kinderen te roepen vanuit de keuken of om te vertellen dat je thuis bent. Er zijn verschillende intercomsystemen verkrijgbaar, waardoor je altijd een systeem kunt vinden dat bij jouw wensen past.

 

Wat is een intercom?

Een intercom is een apparaat waarmee je kunt communiceren met iemand anders die zich in het huis bevindt. Je kunt ermee praten, maar ook muziek of video doorsturen. Intercomsystemen zijn er in verschillende varianten, waardoor je altijd een systeem kunt vinden dat bij jouw wensen past.

 

Intercomsystemen voor thuis

Er zijn verschillende intercomsystemen verkrijgbaar voor thuisgebruik. Je kunt kiezen voor een intercomsysteem met of zonder camera. Daarnaast zijn er ook intercomsystemen verkrijgbaar die je op afstand kunt bedienen, bijvoorbeeld via je smartphone of tablet.

 

Intercom in verschillende plekken in huis

Je kunt een intercom in verschillende plekken in huis plaatsen. Bijvoorbeeld in de hal, op de overloop of in de keuken. Zo kun je altijd gemakkelijk communiceren met iemand anders die zich in het huis bevindt.

 

Intercom voor verschillende doeleinden

Je kunt een intercom in huis ook gebruiken voor verschillende doeleinden. Zo is het bijvoorbeeld handig om je kinderen te roepen vanuit de keuken of om te vertellen dat je thuis bent. Daarnaast kun je ook intercommuziek afspelen, zodat iedereen in huis kan genieten van muziek.

 

Intercom bij voordeur

Het is ook mogelijk om een intercom bij de voordeur te plaatsen. Zo kun je altijd gemakkelijk communiceren met de bezoekers van het huis. Bovendien is het ook mogelijk om video te bellen, waardoor je de bezoeker van het huis altijd kunt zien. Zo weet je ook altijd wie er voor de deur staat voordat je deze gaat openen.

 

Intercom in huis koppelen met app

Het is ook mogelijk om je intercom te koppelen met een app. Zo kun je altijd gemakkelijk communiceren met iemand anders die zich in het huis bevindt. De app is beschikbaar voor verschillende platformen, zoals iOS en Android.

 

Bij Security Thuis focussen we op de beveiliging en daarom bieden wij intercom toegangssystemen. Zo weet je altijd wie er aan de deur staat voordat je deze opent. Met een video deurbel kun je dit dit zelfs eerst bekijken in de app voordat je de deur opent. Mocht je dan iemand zien die je niet kent of niet verwacht kun je de keuze maken om de deur niet te openen.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Wat is een PIR detector?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden