Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Intercom met camera en deuropener

Intercom met camera en deuropener

Een intercom is een apparaat waarmee je twee of meer personen tegelijkertijd kunt spreken. Daarnaast beschikken intercoms vaak over een camera, zodat je ook kunt zien wie er aan de andere kant van de intercom staat. Sommige intercoms hebben ook een deuropener functioneren, zodat je gasten direct na het bellen binnen kunnen laten. In dit artikel bespreken we de verschillende functies van intercoms met camera en deuropener.

 

Snel kunnen handelen met een intercom

Intercoms zijn ideaal voor bedrijven die regelmatig bezoekers ontvangen, zoals kantoren en winkels. De intercom met camera geeft je de mogelijkheid om elk bezoek te screenen voordat je iemand binnenlaat. Dit is niet alleen handig voor je eigen veiligheid, maar ook voor de veiligheid van je personeel en klanten. Sommige intercoms hebben zelfs een geïntegreerde alarmfunctie, waarmee je direct de politie kunt bellen in geval van een noodsituatie.

 

Fijn wanneer je gasten ontvangt

De intercom met deuropener is ook erg handig wanneer je gasten ontvangt. Je hoeft niet meer naar de deur te lopen om ze binnen te laten, en je hoeft ook niet meer met je handen vol te zijn wanneer je gasten ontvangt. De intercom zal automatisch de deur openen wanneer iemand aanbelt, waardoor je bezoekers gemakkelijk binnen kunnen komen.

 

Dahua Oem Ip Video Intercom Voor Appartementen Met Mechanisch Drukknoppaneel

Dahua Oem Ip Video Intercom Voor Appartementen Met Mechanisch Drukknoppaneel - Security Thuis

Specificaties

 • Dahua OEM
 • IP video intercom voor appartementen met 2Mpx camera
 • 2 mm groothoeklens
 • Geïntegreerde luidspreker en microfoon
 • TCP/IP- en RS485-verbinding
 • Bewaking op afstand via mobiele app of interne monitor
 • TFT-scherm 4,3 inch kleur
 • Deuropening op afstand
 • Verzonken montage
 • Touch-oproepknop
 • Mifare-toegang kaartlezer, vingerafdruklezer, wachtwoord, gezichtsherkenning en / of combinaties
 • Gemaakt van vandalismebestendig aluminium

 

Waarvoor is een intercom met camera en deuropener nog meer inzetbaar?

Intercoms zijn niet alleen handig voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Wanneer je thuis bent, kun je de intercom gebruiken om te praten met iemand aan de andere kant van de intercom. Daarnaast kun je met de intercom ook de deur openen voor je gasten, zodat je niet naar de deur hoeft te lopen om ze binnen te laten.

 

Kijk naar jouw wensen om een goede keuze te maken

Intercoms zijn tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Er zijn intercoms met een ingebouwde camera, intercoms met een deuropener, intercoms met een alarmfunctie, en zelfs intercoms die draadloos zijn. Kies de intercom die het beste bij jouw situatie past, en maak je leven een stuk gemakkelijker!

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden