Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
IP camera als babyfoon gebruiken

IP camera als babyfoon gebruiken

Het lijkt steeds populairder te worden om IP camera's als babyfoon te gebruiken. Maar werkt dat ook echt zo goed? En wat betekent IP eigenlijk? In dit blog lees je alles over IP camera's en hoe ze werken. Daarnaast vertellen we je of het inderdaad mogelijk is om met deze camera's beelden mee te kijken op je telefoon.

 

Het voordeel van IP camera als babyfoon

IP camera's worden steeds vaker gebruikt als babyfoon. Ze bieden namelijk veel voordelen ten opzichte van traditionele babyfoons. Zo kun je met IP camera's heel gemakkelijk meekijken met het kindje, waar je ook bent. Ook is het mogelijk om op afstand de camera in te stellen, zodat je altijd zeker weet dat je kindje veilig in bed ligt. IP camera's werken heel simpel: ze verbinden zich met het internet en versturen vervolgens live beelden naar je telefoon of computer. Hierdoor hoef je nooit meer bang te zijn om iets te missen!

 

Dahua Simpele Indoor Kleine Body Camera Met Microfoon, Speaker En 4Mp Resolutie

Dahua Simpele Indoor Kleine Body Camera Met Microfoon, Speaker En 4Mp Resolutie

Specificaties

  • Dahua kleine body IP camera
  • Prachtige 4MP resolutie
  • PIR met nachtzicht van 10m
  • Geschikt voor binnenshuis
  • Micro SD opslag (tot 256 GB)

 

Wat betekend IP?

IP staat voor internet protocol. IP camera's werken op het internet en versturen beelden via dit protocol. IP is dus een standaard die ervoor zorgt dat de beelden goed verstuurd worden, ongeacht het apparaat waarop je de beelden bekijkt. IP camera's zijn hierdoor heel geschikt om op afstand te bewaken, omdat je altijd zeker weet dat de beelden goed verstuurd worden.

 

Hoe installeer je een IP camera in de babykamer?

Wil je zelf een IP camera in de babykamer installeren? Dat is heel gemakkelijk. Vaak hoef je alleen maar de camera aan te sluiten op het internet en vervolgens kun je direct live beelden bekijken. Ook kun je de camera instellen op afstand, zodat je altijd de juiste beelden krijgt. IP camera's zijn heel gebruiksvriendelijk en daarom ook heel populair.

 

IP camera koppelen met app op telefoon

Het is ook mogelijk om IP camera's te koppelen met een app op je telefoon. Zo kun je altijd en overal live beelden bekijken van je kindje. De meeste IP camera's hebben een eigen app, maar er zijn ook veel apps die speciaal gemaakt zijn voor IP camera's. Zo kun je altijd en overal live meekijken met je kindje, waar je ook bent!

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden