Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
IP camera beelden bekijken via mobiel

IP camera beelden bekijken via mobiel

Wil je de IP camera beelden bekijken via mobiel? Dat kan! Er zijn verschillende manieren om dit te doen. In deze blog lees je hoe je IP camera beelden bekijkt via mobiel, en ook kun je live beelden opnemen.

 

Op welke manieren kun je IP camera beelden bekijken via mobiel?

De eerste manier is door gebruik te maken van een IP camera app. Meestal is dit een app van het merk van de desbetreffende IP camera die je in bezit hebt. Met deze app kun je live beelden bekijken, en ook opnemen. De app is gratis te downloaden in de Google Play Store of de App Store.

De tweede manier is door gebruik te maken van een web browser. Je kunt dan naar de IP camera website gaan, en inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Vervolgens kun je de IP camera beelden bekijken via de web browser.

 

Kun je de opgenomen beelden op je mobiel opslaan?

Ja, je kunt de opgenomen beelden opslaan op je mobiel. Dit kan door de IP camera app te gebruiken of door in te loggen op de IP camera website via je web browser. Vervolgens kun je naar het tabblad 'Opnames' gaan, en daar de opgenomen beelden bekijken. Je kunt deze dan downloaden naar je mobiel.

 

Kun je meerderde IP camera's verbinden binnen dezelfde app?

Ja, je kunt meerdere IP camera's verbinden binnen dezelfde app. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld een beveiligingssysteem hebt met meerdere IP camera's. Je hoeft dan maar één app te gebruiken om toegang te krijgen tot de beelden van alle IP camera's. Om dit te doen, moet je iedere IP camera eerst configureren met hetzelfde netwerk en wachtwoord. Vervolgens kun je ze toevoegen aan de app. Meestal is er een limit tot het aantal IP camera's dat je kunt toevoegen, dit hangt af van de app en het type IP camera. Controleer dit dus even voordat je meerdere IP camera's gaat aanschaffen.

 

Ik hoop dat je IP camera beelden nu beter kunt bekijken via mobiel! IP camera's zijn namelijk erg handig, en het is fijn om ze ook op afstand te kunnen bekijken. Live beelden opnemen is ook mogelijk, dus je hoeft niet langer bang te zijn dat je iets mist. IP camera's zijn een goede toevoeging aan elk beveiligingssysteem!

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden