Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
IP camera beelden opslaan in Dropbox

IP camera beelden opslaan in Dropbox

Wil je de beelden van je IP camera altijd en overal ter beschikking hebben? Dan is het opslaan van deze beelden in Dropbox een uitkomst. In dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe je dit doet.

 

Waarom IP camera beelden opslaan in Dropbox?

Er zijn diverse redenen te bedenken waarom je de beelden van je IP camera wilt opslaan in Dropbox. Misschien wil je deze beelden altijd en overal kunnen bekijken, of heb je een beveiligingscamera waarmee je ook op afstand wilt kunnen checken of alles in orde is. Hoe dan ook, het is heel eenvoudig om de beelden van je IP camera in Dropbox op te slaan.

 

Is Dropbox een betrouwbare manier om beelden op te slaan?

Dropbox is een betrouwbare manier om beelden op te slaan. Het bedrijf heeft meer dan 12 jaar ervaring en biedt een veilige opslagomgeving voor al je bestanden. Bovendien worden alle bestanden die je in Dropbox opslaat automatisch geback-upt, zodat je nooit iets kwijt raakt.

 

Kun je Dropbox downloaden op je mobiel of tablet?

Ja, je kunt Dropbox downloaden op je mobiel of tablet. Het maakt niet uit welk besturingssysteem je gebruikt, want Dropbox werkt met alle populaire besturingssystemen.

 

Stappenplan IP camera beelden opslaan in Dropbox

Volg deze stappen om je beelden op te slaan in Dropbox:

  • De eerste stap die je moet zetten is het aanmaken van een Dropbox-account. Als je al over een Dropbox-account beschikt, kun je deze stap overslaan.
  • Vervolgens download en installeer je de app voor je IP camera. Als je camera geen app heeft, kun je een compatibele app zoals ‘FTP Uploader for Dropbox’ downloaden.
  • De laatste stap is het configureren van de verbinding tussen je IP camera en Dropbox. Dit doe je door de app te openen en in te loggen met je Dropbox-accountgegevens. Vervolgens selecteer je de map waarin je de beelden wilt opslaan en klik je op ‘Verbinden’.
  • Nu ben je klaar om beelden op te slaan in Dropbox! Je IP camera zal automatisch de beelden opslaan in de gekozen map, waardoor je altijd en overal toegang hebt tot de beelden.

 

Heb je nog vragen over het opslaan van IP camera beelden in Dropbox? Laat het ons weten!

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden