Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
IP camera buiten met zonnepaneel

IP camera buiten met zonnepaneel

Wilt u ook altijd en overal kunnen zien wat er buiten gebeurt? Dan is een IP camera buiten de perfecte oplossing voor u! Deze camera's werken namelijk op stroom vanuit het netwerk, maar kunnen ook worden gevoed door een zonnepaneel. Zo bent u altijd verzekerd van beeld, zelfs als er geen stroom aanwezig is.

 

IP camera in het kort

Een IP camera buiten is eenvoudig te installeren en te gebruiken. U kunt deze camera's overal plaatsen, zolang er maar een internetverbinding aanwezig is. Ook bent u niet gebonden aan één plek, want de beelden kunt u altijd en overal bekijken op uw smartphone of tablet. Zo bent u altijd op de hoogte van wat er buiten gebeurt!

IP camera's zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor een camera met bewegingssensor, zodat de camera automatisch aan gaat als er iemand in beeld komt. Ook is het mogelijk om verschillende camera's tegelijkertijd te gebruiken, zodat u een goed overzicht heeft van alle activiteiten buiten.

 

Voordeel van een IP camera buiten zonnepaneel

Een IP camera buiten zonnepaneel heeft verschillende voordelen. Zo bent u altijd verzekerd van beeld, ook als er geen stroom aanwezig is. Ook hoeft u niet bang te zijn dat de camera uitvalt tijdens een stroomstoring, want de camera werkt op zonnepanelen. Daarnaast is het ook mogelijk om de camera op afstand te bedienen, zodat u altijd in control bent.

 

Nadelen van een IP camera buiten zonnepaneel

Er zijn echter ook nadelen verbonden aan het gebruik van een IP camera buiten zonnepaneel. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat de beeldkwaliteit minder goed is dan wanneer de camera op het netwerk aangesloten is. Daarnaast kan het zijn dat de camera minder goed werkt in donkere omgevingen, omdat er geen IR-verlichting aanwezig is.

Hoe werkt een IP camera buiten zonnepaneel?

Een IP camera buiten zonnepaneel werkt op stroom vanuit het netwerk, maar kan ook gevoed worden door een zonnepaneel. Zo bent u altijd verzekerd van beeld, ook als er geen stroom aanwezig is.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden