Doorgaan naar inhoud
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
IP camera infrarood uitzetten, hoe doe je dat

IP camera infrarood uitzetten, hoe doe je dat?

IP camera's zijn steeds populairder aan het worden. Veel mensen kiezen ervoor om IP camera's te gebruiken in plaats van traditionele bewakingscamera's. IP camera's bieden vele voordelen, waaronder de mogelijkheid om op afstand te bekijken wat er gebeurt in je huis of bedrijf.

 

Infrarood uitzetten

Sommige mensen kiezen ervoor om de infrarood functie op hun IP camera uit te zetten, omdat ze niet willen dat hun woning of bedrijf 's nachts verlicht wordt door de camera. Anderen vinden het echter fijn om de infrarood functie aan te laten, omdat ze dan 's nachts beter kunnen zien wat er gebeurt.

 

Hoe kun je bij de IP camera infrarood uitzetten?

IP camera's hebben meestal een optie om de infrarood functie uit te zetten. Dit kan meestal gedaan worden door naar het menu van de IP camera te gaan en de optie 'infrarood uitzetten' aan te vinken. Sommige IP camera's hebben echter geen optie om de infrarood functie uit te zetten. In dat geval moet je de IP camera resetten naar de fabrieksinstellingen. Dit kan meestal gedaan worden door op de 'reset' knop op de IP camera te drukken. Nadat je de IP camera hebt gereset, zal de infrarood functie uitgeschakeld zijn.

 

Minder zicht in avond en nacht

Als je ervoor kiest voor de optie IP camera infrarood uitzetten, denk er dan aan dat je 's nachts minder zicht hebt op wat er gebeurt in je huis of bedrijf. IP camera's met infrarood functie bieden een beter zicht in het donker, omdat de camera's infrarood licht uitzenden. Dit betekent dat je 's nachts beter kunt zien wat er gebeurt, omdat de IP camera's in het donker beter zicht bieden.

 

Wat is infrarood?

Infrarood is een soort licht dat niet door het menselijk oog gezien kan worden. IP camera's maken gebruik van infrarood om 's nachts beter zicht te bieden. Infrarood licht wordt uitgezonden door de IP camera, waardoor de IP camera in het donker beter zicht biedt.

 

Dus als je ervoor kiest om de IP camera infrarood uit te zetten, wees dan bewust van het feit dat je 's nachts minder zicht hebt op wat er gebeurt in je huis of bedrijf. IP camera's met infrarood functie bieden een beter zicht in het donker, omdat de camera's infrarood licht uitzenden.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Waarom het goed is om een beveiligingscamera te vergelijken

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden