Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
ip camera met cloud opslag

IP camera met cloud opslag

Een IP camera met cloud opslag is een camera die op afstand bestuurd kan worden. Hierbij wordt de beeldopname en -opslag gehost in de cloud. Dit heeft veel voordelen, zoals meer veiligheid en betere beveiliging. Lees verder voor meer informatie over IP camera's met cloud opslag!

 

Wat is cloud oplsag?

Cloud opslag is een manier van opslag waarbij data op afstand wordt gehost. Dit houdt in dat de data niet lokaal wordt bewaard, maar op een server in de cloud. Hierdoor hebben gebruikers altijd toegang tot hun data, onafhankelijk van hun locatie. Cloud opslag is erg populair omdat het veel voordelen biedt, zoals meer veiligheid en betere beveiliging.

 

Hoeveel beveiligingscamera beelden kun je opslaan in de cloud?

Dit is afhankelijk van de kwaliteit van de beelden. Voor IP camera's met cloud opslag geldt dat hoe hoger de resolutie, hoe meer data er nodig is om de beelden op te slaan. In principe kun je zo veel beelden opslaan als je wilt, maar dit is afhankelijk van de capaciteit van de cloud opslag.

 

Kosten besparen met cloud opslag

Cloud opslag is goedkoper dan een recorder, want er wordt geen hardware nodig is. Bovendien hoeft er geen software te worden geïnstalleerd op de computer. De cloud is toegankelijk vanaf iedere locatie met internetverbinding en biedt veel opslagruimte. Daarnaast is cloud opslag betrouwbaarder dan lokale opslag, omdat er meerdere kopieën van de data worden bewaard.

 

Wat zijn de voordelen van IP camera's met cloud opslag?

Hieronder hebben we alle voordelen op een rijtje gezet:

- Meer veiligheid: IP camera's met cloud opslag bieden meer veiligheid omdat de beelden op afstand worden bewaard. Hierdoor is het niet mogelijk om de beelden te verwijderen of aan te passen zonder toestemming van de eigenaar.

- Betere beveiliging: IP camera's met cloud opslag zijn beter beveiligd dan IP camera's zonder cloud opslag. De beelden worden namelijk opgeslagen in de cloud, waar ze goed beveiligd zijn tegen hackers en andere cyberaanvallen.

- Altijd en overal toegang tot je beelden: met IP camera's met cloud opslag heb je altijd en overal toegang tot je beelden. Je hoeft dus niet meer thuis te zijn om de beelden te bekijken.

- Geen extra hardware nodig: IP camera's met cloud opslag werken gewoon met je bestaande internetverbinding. Je hoeft dus geen extra hardware aan te schaffen.

- Geen risico op dataverlies: bij IP camera's zonder cloud opslag is er altijd het risico op dataverlies. Bij cloud opslag is dit niet het geval, omdat de data veilig worden bewaard in de cloud.

 

Als de beelden in de cloud staan, kan ik nog steeds meekijken via mijn mobiel of tablet?

Ja, IP camera's met cloud opslag werken gewoon met mobiele devices. Je kunt dus altijd en overal toegang tot je beelden hebben.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden