Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
IP camera met geluidsdetectie

IP camera met geluidsdetectie

Sinds IP camera's steeds populairder worden, zijn er ook steeds meer mogelijkheden beschikbaar op het gebied van beveiliging. Zo is er nu een IP camera met ingebouwde geluidsdetectie! Deze camera kan je helpen om geluid te detecteren in je huis of kantoor, en zo eventuele inbrekers of andere ongewenste gasten te weren. Maar wat is IP en kun je meldingen ontvangen van deze camera op je mobiel?

 

Informatie over IP

IP staat voor 'Internet Protocol'. Dit is een standaard die ervoor zorgt dat data over het internet verstuurd kan worden. IP camera's werken op deze standaard, en daarom kunnen ze verbonden worden met het internet. Je kunt dan bijvoorbeeld live meekijken met je camera, of op afstand de beelden bekijken. Ook is het mogelijk om camerabeelden op te slaan in de cloud, zodat je ze altijd en overal terug kunt kijken.

 

Hoe werkt een IP camera met geluidsdetectie?

IP camera's met geluidsdetectie werken net als andere IP camera's. De enige verschillen zitten in de software die ingebouwd is. Deze software zorgt ervoor dat het geluid in je omgeving gedetecteerd kan worden. Als er geluid gedetecteerd wordt, dan kan de IP camera een melding sturen naar je mobiel of andere apparaten. Je kunt dan direct ingrijpen als er iets aan de hand is!

 

Samsung snp-l6233rhp netwerk dome camera 2mp 12x digitale zoom

Samsung snp-l6233rhp netwerk dome camera 2mp 12x digitale zoom - Security Thuis

Specificaties

- Max. 2M (1920 x 1080) resolutie
- 16: 9 full HD (1080p) resolutie steun
- 4.4 ~ 101,2 mm (23 x) IR gecorrigeerd optische zoom, 12 x digitale zoom
- H.264, MJPEG dual codec, meerdere streaming
- Dag & nacht (ICR), WDR (100dB)
- Intelligente video analyses
- SD/SDHC/SDXC geheugenslot, Bi-directionele audio-ondersteuning
- IP66, IK10, IR LED (2)

 

Wat is beter? Geluidsdetectie of bewegingsdetectie?

Beide methodes hebben hun voor- en nadelen. Bij bewegingsdetectie wordt alleen gedetecteerd als er beweging in de omgeving is. Dit kan handig zijn bijvoorbeeld als je wilt weten of er iemand in je huis is als je niet thuis bent. Geluidsdetectie werkt juist beter bij geluidsoverlast, omdat het dan mogelijk is om de bron van het geluid te achterhalen.

 

Kun je een IP camera met geluidsdetectie aansluiten op een recorder?

IP camera's met geluidsdetectie kun je aansluiten op iedere recorder. Er zijn speciale IP camera's met ingebouwde recorder, maar deze zijn vaak duurder dan reguliere IP camera's. Je kunt dus gewoon een IP camera met geluidsdetectie aansluiten op je recorder, en zo alle camerabeelden opslaan.

 

Wil je meer weten over IP camera's met geluidsdetectie? Neem dan eens een kijkje op onze website! Hier vind je allerlei informatie over IP camera's, en kun je direct een IP camera met geluidsdetectie bestellen.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden