Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
IP camera met optische zoom

IP camera met optische zoom

IP camera's zijn tegenwoordig erg populair. Ze hebben veel voordelen ten opzichte van traditionele bewakingscamera's. Een belangrijk voordeel is dat ze gemakkelijk kunnen worden aangesloten op je netwerk, waardoor je ze overal in huis kunt plaatsen. In dit blogartikel bespreken we de optische zoomfunctie van IP camera's.

 

Hoe werkt een IP camera met optische zoom?

Een IP camera met optische zoom maakt gebruik van een lens om beelden te vergroten. Dit is in contrast met digitale zoom, waarbij de beeldverwerkingseenheid (CPU) wordt gebruikt om het beeld te vergroten. Optische zoom geeft een betere beeldkwaliteit, omdat het niet leidt tot een verlies van beeldresolutie.

 

Belangrijke functie

Optische zoom is een belangrijke functie voor IP camera's. Met optische zoom kun je de beeldkwaliteit verbeteren door het beeld te vergroten of verkleinen. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld een bepaald detail wilt zien. De optische zoomfunctie is echter niet altijd nodig. Als je bijvoorbeeld een ruimte in huis wilt overzien, is een normale IP camera voldoende. Optische zoom is echter wel handig als je een bepaald detail in het beeld wilt zien.

 

Extra kosten

IP camera's met optische zoom kunnen duurder zijn dan normale IP camera's. Dit komt omdat de optische zoomfunctie meer hardware vereist. Als je een IP camera met optische zoom wilt aanschaffen, moet je dus rekening houden met de extra kosten. Aan de andere kant biedt optische zoom wel een duidelijke verbetering van beeldkwaliteit. Als je dus een IP camera met optische zoom nodig hebt, is het de moeite waard om de extra kosten te betalen.

 

IP camera met optische zoom verbinden met app op mobiel of tablet

Als je een IP camera met optische zoom wilt aanschaffen, moet je ervoor zorgen dat de camera compatibel is met je mobiele of tablet. De meeste moderne IP camera's zijn compatibel met Android- en iOS-apparaten. Je kunt de app gebruiken om de camera in te stellen en de beelden op je mobiele of tablet te bekijken. Let er wel op dat sommige apps extra kosten met zich meebrengen. Als je dus een IP camera met optische zoom wilt aanschaffen, moet je rekening houden met eventuele app-kosten.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden