Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Is een 4G beveiligingscamera iets voor mij

Is een 4G beveiligingscamera iets voor mij?

Een 4g beveiligingscamera is een camera die je kan gebruiken om je huis of bedrijf te beveiligen. Deze camera maakt gebruik van 4g netwerken, waardoor de beelden altijd en overal beschikbaar zijn. In deze blog lees je alles over 4g beveiligingscamera's: wat ze zijn, waarom je er één wilt kopen en hoe ze precies werken.

 

Hoe werkt een 4g beveiligingscamera?

4g beveiligingscamera's werken net als iedere andere beveiligingscamera. Ze maken gebruik van een 4g netwerk om verbinding te maken met het internet, zodat je de beelden altijd en overal kunt bekijken. 4g beveiligingscamera's zijn erg populair omdat ze altijd en overal beschikbaar zijn, waardoor je nooit meer een moment hoeft te missen.

 

Waarom kies je voor een 4g beveiligingscamera?

4g beveiligingscamera's zijn de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en flexibele beveiligingsoplossing. Ze werken overal, waardoor je nooit meer een moment hoeft te missen en je altijd en overal de controle hebt over wat er gebeurt. 4g beveiligingscamera's zijn ook erg betrouwbaar, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je veilig bent.

 

Bestuurbare (Ptz) Camera Met 4G Bediening Simkaart Comm

Bestuurbare (Ptz) Camera Met 4G Bediening Simkaart Comm

Specificaties

- 4G/3G simkaart ptz camera p2p
- SD kaart opname max 128GB
- 4x zoom
- 2MP HD ip camera 1920x1080p
- Tweeweg audio, wel even zelf een microfoon en speaker aansluiten
Auto Focus lens 2.8-12mm, View angel 89.9°-26.2°
- Pan tilt rotatie horizontaal:355°& verticeal:90°;
- Weerbestendig ip66
- 6 infrarood leds voor 60meter nachtzicht
- Gratis " CamHi " app voor Android en Iphone en professionele cms software
- 25 frames per seconde
- Bewegingsdetectie voor 4 regio's
- OSD menu

 

Kun je meerdere 4g beveiligingscamera's aansluiten

Je kunt meerdere 4g beveiligingscamera's aansluiten, waardoor je iedere ruimte in huis of op het werk kan beveiligen.

 

Is een 4g beveiligingscamera draadloos?

Een 4g beveiligingscamera is draadloos, waardoor je hem overal kunt plaatsen. Je hoeft geen gaten in de muur te boren of kabels aan te leggen, waardoor hij erg gemakkelijk in gebruik is. 4g beveiligingscamera's zijn daarnaast ook waterdicht, zodat je hem ook buiten kunt plaatsen.

 

Welke 4g beveiligingscamera's zijn er?

Er zijn veel verschillende 4g beveiligingscamera's op de markt, waardoor je altijd een camera vindt die bij je past. Er zijn 4g beveiligingscamera's met verschillende resoluties, waardoor je altijd een camera vindt die geschikt is voor je situatie. 4g beveiligingscamera's zijn ook verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, waardoor je altijd een camera vindt die binnen het budget valt.

 

Kun je 4g beveiligingscamera's ook gebruiken voor buiten?

4g beveiligingscamera's zijn niet alleen geschikt voor binnen, maar kun je ook buiten plaatsen. Deze camera's zijn waterdicht en daardoor bestand tegen alle weersomstandigheden.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Wat is een PIR detector?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden