Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Is het mogelijk om de app van Google Home op laptop te bekijken

Is het mogelijk om de app van Google Home op laptop te bekijken?

De Google Home app is bedoeld om Google Home-apparaten te beheren. Je kunt er onder andere instellingen aanpassen, je verbinding controleren en je afspraken bekijken. Maar kan de Google Home app ook op een laptop worden bekeken? En zo ja, hoe dan? In dit artikel leggen we het je uit!

 

Google Home in het kort

Google Home is een spraakgestuurde intelligentie die je in staat stelt om met je stem te zoeken, muziek af te spelen, timers en alarm in te stellen, enzovoort. Het apparaat maakt gebruik van de Google Assistant en werkt met Google-accounts. Google Home is verkrijgbaar in de Google Store, maar je kunt het ook op je laptop bekijken via de Google Home app. De Google Home app is compatibel met Android-apparaten en iOS, maar er is geen officiële Google Home-app voor laptops. Er zijn echter wel een aantal manieren waarop je de Google Home app op je laptop kunt bekijken en wijzigen.

 

Hoe kun je Google Home op laptop bekijken/wijzigen?

Eén van de manieren waarop je de Google Home app op je laptop kunt bekijken, is door gebruik te maken van een Android emulator. Een Android emulator is een programma waarmee je Android-apparaten kunt emuleren op een computer. Er zijn verschillende Android emulators beschikbaar, maar we raden Bluestacks aan. Bluestacks is een van de meest populaire Android emulators en is compatibel met Windows- en Mac-computers. Een andere manier waarop je de Google Home app op je laptop kunt bekijken, is door gebruik te maken van Google Chrome. Google Chrome is een webbrowser die je kunt gebruiken om de Google Home app te bekijken.

 

Voor en nadeel van Google Home op laptop bekijken?

Een van de voordelen van Google Home op je laptop bekijken is dat je gemakkelijk kunt wisselen tussen verschillende Google-accounts. Dit is handig als je bijvoorbeeld Google Home gebruikt voor zakelijke doeleinden en je wilt niet dat je persoonlijke Google-account wordt gekoppeld aan het apparaat. Een ander voordeel is dat je de Google Home app op je laptop kunt bekijken zonder een Google Home-apparaat te hoeven aanschaffen. Een nadeel van Google Home op je laptop bekijken is dat het niet officieel ondersteund wordt door Google. Dit kan ervoor zorgen dat de app minder stabiel is en mogelijk niet alle functies ondersteunt.

 

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen en dat je nu weet hoe je de Google Home app op je laptop kunt bekijken

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden