Doorgaan naar inhoud
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
Kan ik een GPS tracker op scooter plaatsen

Kan ik een GPS tracker op scooter plaatsen?

In dit artikel lees je of het mogelijk is een GPS tracker op scooter te plaatsen. Daarnaast geven we je wat handige tips over hoe je de GPS tracker zo goed mogelijk kunt afschermen tegen dieven.

 

Op welke plekken kan ik een GPS tracker op scooter plaatsen?

Er zijn twee opties: je kunt de GPS tracker vastmaken aan het frame van de scooter of aan het stuur. Beide plekken zijn goed bereikbaar. De GPS tracker beschikt over een sterke magneet waardoor deze goed blijft zitten op de scooter. De

GPS tracker is waterdicht waardoor je deze ook tijdens het rijden in de regen kunt laten zitten. Let wel op dat de GPS tracker niet nat wordt, dit kan namelijk schade toebrengen aan het apparaat.

We raden je aan om de GPS tracker onder het zadel te plaatsen. Hierdoor is de GPS tracker minder snel zichtbaar voor dieven en kunnen ze er ook moeilijker bij komen. Als je de GPS tracker toch liever aan het frame wilt bevestigen, kan dit natuurlijk ook. Zorg er dan wel voor dat de GPS tracker zo goed mogelijk is afgeschermd met materiaal waardoor dieven het apparaat minder snel zien of beschadigen.

 

Kan ik in een app inzien wat er gebeurt?

Ja, je kunt via een app op je smartphone of tablet inzien waar de scooter is en hoe snel deze rijdt. Je krijgt daarnaast ook een melding als er iemand aan het stuur van de scooter gaat zitten of als de scooter wordt gestart. Op deze manier kan je dus altijd zien waar je scooter is en of er iets verdachts aan de hand is.

 

Hoe kan de GPS tracker de locatie bepalen?

De GPS tracker maakt gebruik van het GPS-signaal om de locatie te bepalen. Dit is een signaal dat wordt uitgezonden door satellieten die rondom de aarde draaien. De GPS tracker ontvangt dit signaal en kan hierdoor de locatie bepalen. GPS staat trouwens voor Global Positioning System.

 

We hopen dat je met behulp van deze tips een GPS tracker op scooter kunt plaatsen. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Waarom het goed is om een beveiligingscamera te vergelijken

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden