Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
beveiligingscamera

Kan ik mijn beveiligingscamera in de zon plaatsen?

Beveiligingscamera's zijn tegenwoordig onmisbaar voor iedereen. Maar is het wel verstandig om je beveiligingscamera in de volle zon te plaatsen? In dit blogartikel leggen we uit of je camera in de volle zon kan staan en waar je op moet letten.

 

Wel of niet beveiligingscamera in de zon plaatsen?

Je moet je beveiligingscamera niet in de volle zon plaatsen. De camera kan dan oververhit raken en minder goed werken. Ook is het risico op beschadiging van de camera groter. Als je toch je camera in de zon wilt plaatsen, zorg er dan voor dat de camera niet direct in het zonlicht staat. Doe dit door de camera onder een afdakje of parasol te plaatsen. Let er ook op dat de camera niet in de buurt van een verwarmingsbron staat, zoals een radiator of airco. De warmte die deze apparaten afgeven, kan ook negatief werken voor je beveiligingscamera.

 

Kiezen voor een beveiligingscamera met zonnepaneel

Als je toch graag je beveiligingscamera in de volle zon wilt plaatsen, dan is het aan te raden om een beveiligingscamera met zonnepaneel te kopen. Dit type camera maakt gebruik van een zonnepaneel om de camera op te laden. Zo hoef je nooit bang te zijn dat de batterij van je camera leeg raakt. Een ander voordeel van een beveiligingscamera met zonnepaneel is dat deze over het algemeen draadloos is. Zo hoef je geen moeite te doen om de camera aan het stopcontact te hangen.

 

Conclusie

Als je je beveiligingscamera in de zon plaatst, moet je er dus goed op letten dat de camera niet direct in het zonlicht staat en ook niet in de buurt van een verwarmingsbron. Let er ook op dat de camera niet in de volle zon staat, want dan kan de camera oververhit raken. Als je toch je beveiligingscamera in de zon wilt plaatsen, doe dit dan onder een afdakje of parasol. Zo weet je zeker dat de camera niet oververhit raakt of beschadigd wordt. Wil je geen risico lopen? Kies dan voor een beveiligingscamera met zonnepaneel.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons offerte formulier in te vullen, te bellen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Beveiligingscamera kopen voor wanneer je alleen woont
Volgend artikel Kenteken herkenning met beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden