Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Kenteken herkenning

Kenteken herkenning met beveiligingscamera

Kentekenherkenning is een handige functie om te gebruiken bij het beveiligen van je voertuig. Door deze technologie wordt het mogelijk om iedere auto te herkennen, ongeacht of deze voor of achterop staat. Dit kan heel nuttig zijn bij het controleren van parkeerplaatsen en wegen. In dit artikel vertellen we je meer over kentekenherkenning met behulp van een beveiligingscamera!

 

Speciaal algoritme

Een beveiligingscamera kan kentekens herkennen door middel van een speciale algoritme. Dit algoritme is in staat om de kentekens te lezen en te converteren naar een unieke code. Deze code wordt dan vergeleken met een database van kentekens. Als er een match wordt gevonden, kan de beveiligingscamera de auto herkennen.

Deze technologie is niet alleen handig voor het controleren van parkeerplaatsen en wegen. Kentekenherkenning kan ook worden gebruikt voor toegangscontrole, bewaking van bedrijfsterreinen en zelfs het volgen van voertuigen. Dit maakt het mogelijk om snel te reageren in geval van een incident.

 

Waar kun je allemaal een beveiligingscamera met kentekenherkenning voor gebruiken?

Beveiligingscamera’s met kentekenherkenning zijn tegenwoordig voor verschillende doeleinden te gebruiken. Zo zijn er all-in-one beveiligingssystemen die de kentekens herkennen en de beelden opnemen. Dit is handig voor het beveiligen van parkeerplaatsen en bedrijfsterreinen. Er zijn ook speciale kentekenherkenning camera’s die je kunt gebruiken in combinatie met een beveiligingssysteem. Deze camera’s zijn vaak kleiner en makkelijker te verbergen. Dit maakt ze geschikt voor toegangscontrole of het volgen van voertuigen.

 

Worden de kentekens opgeslagen?

In sommige gevallen worden de kentekens wel opgeslagen. Dit is vaak het geval wanneer de beveiligingscamera’s worden gebruikt voor toegangscontrole of het volgen van voertuigen. De opgeslagen kentekens kunnen dan worden gebruikt om snel te reageren in geval van een incident. In andere gevallen worden de kentekens niet opgeslagen. Dit is vaak het geval wanneer de beveiligingscamera’s worden gebruikt voor het controleren van parkeerplaatsen en wegen.

 

Krachtige tool

Kentekenherkenning is dus een krachtige tool die je kan gebruiken om je voertuig te beveiligen. We raden je aan om eens naar deze optie te kijken als je op zoek bent naar een goede manier om je auto te beschermen!

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons offerte formulier in te vullen, te bellen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Kan ik mijn beveiligingscamera in de zon plaatsen?
Volgend artikel Voor welke situaties kun je het beste een beveiligingscamera gebruiken?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden