Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
analoge beveiligingscamera

Kiezen voor een analoge beveiligingscamera

Wilt u beveiliging voor uw huis of bedrijf? Dan is een analoge beveiligingscamera een goede optie. Deze camera's bieden veel voordelen vergeleken met digitale camera's. In dit artikel vertellen we u alles over analoge beveiligingscamera's!

 

Wat is een analoge beveiligingscamera?

Een analoge beveiligingscamera is een beveiligingscamera die analoog signaal uitzendt. Een analoge camera werkt met coaxkabels of combi coaxkabels. Deze kabels verbinden de camera met een DVR recorder. Deze recorder zet het analoge signaal om naar digitaal, waardoor u de beelden kunt bekijken op een monitor.

Een analoge beveiligingscamera is een camera die analoog werkt. Dit betekent dat de beelden die deze camera opneemt, worden omgezet naar analoge signalen. Deze signalen kunnen dan door een analoge videorecorder worden opgenomen. Een analoge beveiligingscamera is dus geen digitale camera.

 

Waarom kiezen voor een analoge beveiligingscamera?

Er zijn veel voordelen van analoge beveiligingscamera's. Ten eerste zijn analoge beveiligingscamera's goedkoper dan digitale camera's. Daarnaast is het aanschaffen van een analoge beveiligingscamera eenvoudiger dan het aanschaffen van een digitale beveiligingscamera. Ook is de installatie eenvoudiger, omdat analoge beveiligingscamera's niet veel technische kennis vereisen.

Ten slotte zijn analoge beveiligingscamera's minder gevoelig voor storingen dan digitale beveiligingscamera's. Dit komt doordat analoge camera's werken met analoge signalen, terwijl digitale camera's werken met digitale signalen. Analoge signaal zijn minder gevoelig voor storingen dan digitale signalen.

Analoge beveiligingscamera's zijn dus een goede optie als u op zoek bent naar goedkope en betrouwbare beveiliging. Deze camera's bieden veel voordelen vergeleken met digitale camera's. Kies voor analoge beveiliging en voorkom storingen!

 

Beeldkwaliteit van een analoge beveiligingscamera

De beeldkwaliteit van analoge beveiligingscamera's is vaak minder goed dan de beeldkwaliteit van digitale beveiligingscamera's. Dit komt doordat analoge camera's werken met analoge signalen, terwijl digitale camera's werken met digitale signalen. Analoge signaal zijn minder gevoelig voor storingen dan digitale signalen. Daarnaast is analoge beveiliging vaak minder efficiënt dan digitale beveiliging,

 

De installatie

De installatie van een analoge beveiligingscamera is eenvoudig. U hoeft alleen de camera aan te sluiten op een coaxkabel of combi coaxkabel en deze kabels aan te sluiten op een DVR recorder. De recorder zet het analoge signaal om naar digitaal, waardoor u de beelden kunt bekijken op een monitor.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Wat is een PIR detector?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden