Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Kleine beveiligingscamera voor buiten

Kleine beveiligingscamera voor buiten

Wilt u een kleine beveiligingscamera kopen om buiten te plaatsen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen verschillende soorten kleine beveiligingscamera's, die allemaal geschikt zijn voor buitengebruik. Deze camera's zijn ideaal als extra beveiliging voor uw woning of bedrijfspand. In deze blog post vertellen wij meer over kleine beveiligingscamera's voor buitengebruik en geven wij een aantal tips voor het kopen van een kleine beveiligingscamera.

 

Waar moet je op letten voordat je een kleine beveiligingscamera voor buiten gaat kopen?

Ten eerste kun je kijken naar de specificaties van de camera. Zo is het belangrijk om te kijken of de camera weersbestendig is, zodat hij ook in slechte weersomstandigheden kan functioneren. Daarnaast kun je kijken naar de resolutie van de camera. Hoe hoger de resolutie, hoe scherper de beelden zullen zijn. Ook kun je kijken of de camera beweegt en of hij nachtzicht heeft.

Ten tweede kun je kijken naar de prijs van de camera. De kleine beveiligingscamera's voor buitengebruik zijn vaak wat duurder dan de camera's die geschikt zijn voor binnen gebruik. Maar het is wel belangrijk dat de kleine beveiligingscamera goed is afgewerkt en van hoge kwaliteit is.

Ten derde kun je kijken naar de garantie van de camera. Sommige camera's hebben een lange garantie, terwijl andere camera's slechts een korte garantie hebben. Het is dus belangrijk om goed te kijken naar de garantie van de camera voordat je hem koopt.

 

Dahua Ipc-Hfw2831S-S-S2 Kleine Bullet Bewakingscamera Met Geweldig Beeld (8Mp)

Dahua Ipc-Hfw2831S-S-S2 Kleine Bullet Bewakingscamera Met Geweldig Beeld (8Mp)

Specificaties

  • IP Dahua kleine bullet bewakingscamera
  • 30 meter nachtzicht
  • 1/2.7 inch CMOS, 8MP
  • Starlight (0.009 lux F2.0)
  • Micro SD kaart mogelijk (max. 256GB)

 

Kan je live meekijken met de kleine beveiligingscamera voor buiten?

Ja, sommige kleine beveiligingscamera's kunnen live worden meegenomen via de mobiele app. Hierdoor kun je altijd en overal zien wat er gebeurt buiten je woning of bedrijfspand.

 

Waar ga je de kleine beveiligingscamera voor buiten voor gebruiken?

Je kunt de kleine beveiligingscamera voor buiten gebruiken om je woning of bedrijfspand te beveiligen. Deze camera's zijn ideaal als extra beveiliging en kunnen worden geplaatst op verschillende locaties. Zo kun je de kleine beveiligingscamera bijvoorbeeld plaatsen op het dak van je woning of bedrijfspand, of in de tuin. Het kan ook dat je de kleine beveiligingscamera als verborgen camera wilt gebruiken. Dan wil je het liefst een onopvallende camera plaatsen.

 

Hoe installeer je een kleine beveiligingscamera voor buiten?

In de meeste gevallen kun je de kleine beveiligingscamera heel eenvoudig zelf installeren. Er wordt dan vaak een handleiding bijgeleverd waarmee je de camera kunt installeren. Mocht het niet lukken kun je altijd contact met ons opnemen.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Wat is een PIR detector?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden