Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Laat je camera professioneel installeren

Laat je camera professioneel installeren

Heb je een camera of camera set besteld voor thuis of je bedrijf? Laat deze dan professioneel installeren. Weet je nog niet precies wat je wilt of hoeveel camera’s je nodig hebt? Ons team kijkt graag met je mee naar de mogelijkheden die perfect aansluiten op jouw wens.

 

Vrijblijvend advies indien nodig op locatie

Wij denken graag met de klant mee met het samenstellen van een camerabeveiligingssysteem. Je kan gemakkelijk via ons contactformulier contact opnemen en dan zullen we samen de wensen doornemen. Bij het samenstellen van het camera systeem kijken we naar de locatie, aantal beveiligingscamera’s, type camera en wat voor recorder er nodig is. Wij kijken naar wat passend en mogelijk is voor de klant.

 

Offerte op maat

Wanneer er is gekeken naar alle wensen en de benodigde producten zullen wij een offerte op maat maken en deze aanbieden. In deze offerte staat precies in wat er allemaal nodig is en een totaalprijs, zo zijn er geen verassingen en is deze helder en duidelijk. Er wordt nooit meer gerekend dan de offerte aangeeft tenzij er word gevraagd meer werk te verrichten dan dat er is afgesproken. Uiteraard in goed overleg!

 

De installatie

De datum van de installatie zal netjes vooraf worden afgesproken en word altijd uitgevoerd door de medewerkers van Stetrin Security B.V. Wij hebben een samenwerking met dit installatiebedrijf en wij huren nooit een ander bedrijf in. Met uitzondering voor bijvoorbeeld het laten plaatsen van cameramasten, deze kan onze leverancier plaatsen. De bekabeling wordt netjes verwerkt en afgewerkt, deze zijn na montage niet meer zichtbaar. Na montage worden alle camera’s goed afgesteld en de recorder geïnstalleerd, geprogrammeerd en naar wens aangesloten. Eventuele apps en software zullen worden geïnstalleerd en er word uitleg gegeven over hoe je deze kunt bedienen. Als alles naar wens is geïnstalleerd kun je zorgeloos gebruik maken van het nieuwe camerabeveiligingssysteem.

 

Service en onderhoud

Na installatie bieden wij nog steeds service naar de klant. Mochten er storingen voorkomen neem dan contact met ons op, vaak kunnen wij dit op afstand verhelpen en zullen hiervoor ook nooit extra kosten in rekening brengen. Wij bieden onderhoud aan om er voor te zorgen dat het camerabeveiligingssysteem zo lang mogelijk storingsvrij blijft functioneren hiervoor kan er een onderhoudscontract aangevraagd worden voor 1 of 2 maal per jaar onderhoud. Het voordeel van een onderhoudscontract is dat we een lager uurtarief rekenen als wij werkzaamheden komen verrichten. Denk bijvoorbeeld aan een extra camera plaatsen. Ook het vervangen van kleine onderdelen als connectoren, baluns etc is in onderhoud dan inbegrepen. Je kan er natuurlijk ook kiezen voor een camerabeveiligingssysteem zonder onderhoudscontract.

 

Service staat bij ons hoog in het vaandel en zullen de klant ook nooit in de kou laten staan. We vinden het belangrijk dat het systeem van top tot teen werkt en blijft werken. Wil jij graag de installatie van jouw systeem door ons laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op.

 

Security Thuis | Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden