Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Mag je een verborgen camera in een badkamer plaatsen

Mag je een verborgen camera in een badkamer plaatsen?

Veel mensen vragen zich af of het mag om een verborgen camera in de badkamer te plaatsen. De antwoord op die vraag is simpel: Nee, dat mag niet. In deze blogpost leggen we uit waarom je geen verborgen camera in de badkamer moet plaatsen.

 

Privacygevoelig

De reden waarom je geen verborgen camera in de badkamer moet plaatsen is omdat het privacygevoelig is. De badkamer is een plek waar mensen zich uitkleden en onder de douche gaan. Het is dus niet toegestaan om hier een verborgen camera te plaatsen.

 

Gevaarlijk

Daarnaast kan het ook gevaarlijk zijn om een verborgen camera in de badkamer te plaatsen. Als er bijvoorbeeld iemand in bad valt, kan de camera uitvallen en iemand kunnen verwonden.

 

Waar mag je nog meer geen verborgen camera plaatsen?

Er zijn nog meer plekken waar je geen verborgen camera mag plaatsen. Zo mag je bijvoorbeeld geen verborgen camera in de slaapkamer plaatsen, omdat dit ook privacygevoelig is. Ook is het niet toegestaan om een verborgen camera in het toilet te plaatsen. Dit is niet alleen gevaarlijk, maar ook erg vervelend voor mensen die hier gebruik van moeten maken.

 

Persoon van op de hoogte brengen

Wanneer je een verborgen camera plaatst moet je andere die eventueel in beeld komen hiervan op de hoogte brengen. Je mag niet zonder toestemming van anderen beelden van ze opnemen en bewaren.

 

Conclusie

Mag je een verborgen camera in de badkamer plaatsen? Nee, dat mag niet. De reden hiervoor is omdat de badkamer privacygevoelig is en het ook gevaarlijk kan zijn. Er zijn dus bepaalde plekken waar je geen verborgen camera mag plaatsen. Dit geldt ook voor de slaapkamer en het toilet. Let hier dus goed op als je een verborgen camera wilt plaatsen!

 

Kortom, er zijn genoeg redenen waarom je geen verborgen camera in de badkamer moet plaatsen. Wees dus voorzichtig met het plaatsen van camerabewaking in huis. Bedankt voor het lezen!

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden