Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Met een slimme stekker het verbruik meten en geld besparen

Met een slimme stekker het verbruik meten en geld besparen

Op veel plekken in huis hebben we elektriciteit nodig. Denk aan de woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. Soms is het lastig om te weten hoeveel stroom elke apparatuur verbruikt. Met een slimme stekker meten we gemakkelijk het verbruik van ieder apparaat. Zo kun je energie besparen en geld uitsparen op je energierekening!

 

Gebruik van een slimme stekker

Een slimme stekker is eenvoudig te gebruiken. Je stopt de stekker in het stopcontact en sluit vervolgens het apparaat aan op de stekker. De slimme stekker registreert hoeveel stroom het apparaat verbruikt en geeft dit door aan een app op je telefoon of tablet. Zo weet je precies welke apparaten het meeste stroom verbruiken en kun je bewuster omgaan met het gebruik ervan. Door het gebruik van een slimme stekker kun je dus energie besparen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee! Een slimme investering dus!

 

Slimme stekker bedienen met Google Home app

Als je een slimme stekker aanschaft, kun je deze bedienen met de Google Home app. In de app kun je zien hoeveel stroom elk apparaat verbruikt en ook het totale verbruik van alle apparaten in huis. Daarnaast kun je in de app ook instellen wanneer een apparaat aan of uit moet gaan. Dit is handig als je bijvoorbeeld wilt dat de tv automatisch uitzet als je naar bed gaat. Zo bespaar je niet alleen energie, maar ook geld!

 

Is het mogelijk om alle elektrische apparaten aan te sluiten op een slimme stekker om het verbruik te meten?

Nee, slimme stekkers zijn bedoeld om het verbruik van individuele apparaten te meten. Het is niet mogelijk om alle apparaten in huis aan te sluiten op één slimme stekker. Je hebt voor ieder slim apparaat een aparte slimme stekker nodig. Als je wilt weten hoeveel stroom alle apparaten in huis verbruiken, kun je de Google Home app gebruiken. In de app krijg je een overzicht van het totale verbruik van alle apparaten in huis.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden