Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Met IP camera live meekijken

Met IP camera live meekijken

Heb je een beveiligingscamera thuis of op het werk? Dan wil je natuurlijk ook live meekijken met wat er gebeurt. Dit kan heel eenvoudig met behulp van een IP verbinding. In dit artikel vertellen we je alles over het instellen van een IP camera en de mogelijkheden om live te kijken.

 

De IP verbinding

Een IP verbinding is de basis voor het live kijken van beveiligingscamera beelden. Deze verbinding maak je met behulp van een router of switch en een internetverbinding. Zoek op internet naar de juiste camera voor jouw situatie. Er zijn veel verschillende soorten beveiligingscamera’s, dus kies de juiste camera die aan jouw wensen voldoet.

 

IP camera's installeren

Nadat je een geschikte camera hebt gevonden, is het belangrijk om deze te installeren. Hiervoor heb je wel enige kennis van netwerken nodig. De camera moet namelijk worden aangesloten op een router of switch, die weer is verbonden met het internet. Sommige camera’s worden geleverd met een cd-rom waarop alle benodigde informatie staat. Als je niet zeker weet of je de installatie zelf kunt uitvoeren, dan is het verstandig om hiervoor een specialist in te schakelen.

Eenmaal de camera geïnstalleerd, is het tijd om deze aan te sluiten op je pc of laptop. Dit doe je door middel van een netwerkkabel. De meeste beveiligingscamera’s beschikken over een ethernetpoort. Sluit de netwerkkabel aan op deze poort en start de live weergave. Je kunt nu direct meekijken met wat er op jouw beveiligingscamera gebeurt!

 

24 uur per dag meekijken?

Wil je graag 24 uur per dag live meekijken met je beveiligingscamera? Dan is een IP camera met NVR recorder de oplossing voor jou. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de beveiliging van je camerabeelden. Heb je meerdere camera’s? Dan is het aansluiten van meerdere IP camera's op één recorder eenvoudig gedaan. Zo kun je altijd live meekijken met alle beveiligingscamera’s die je thuis of op het werk hebt.

IP camera's zijn eenvoudig aan te sluiten en bieden de mogelijkheid om live mee te kijken met wat er op de beveiligingscamera's gebeurt. Heb je eenmaal een camera geïnstalleerd, dan is het tijd om te kijken naar de verschillende mogelijkheden die er zijn om live mee te kijken.

 

Moet je de IP camera op een bepaalde manier configureren?

Nee, een IP camera hoeft niet speciaal te worden geconfigureerd. De meeste camera’s beschikken over een webbased interface, waarmee je de instellingen kunt aanpassen. Je kunt dan onder andere de resolutie, het kleurbereik en de beeldsnelheid aanpassen. Ook is het mogelijk om een FTP-server in te stellen, zodat je camerabeelden automatisch naar deze server worden gedownload.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden