Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Micro SD kaart voor beveiligingscamera

Micro SD kaart voor beveiligingscamera

Wil je een beveiligingscamera kopen? Kies dan voor een camera met micro sd kaart! Deze kaarten zijn speciaal ontworpen om beelden op te slaan, en bieden veel voordelen ten opzichte van traditionele opslagmedia zoals dvd's of usb-sticks. Bij sommige camera's is de micro sd kaart zelfs vervangbaar, waardoor je altijd genoeg opslagruimte hebt voor al je video's.

 

Wat is een micro SD kaart?

Een micro sd kaart is compact en licht, waardoor hij gemakkelijk in je cameratas past. Ook is hij stof- en vochtbestendig, zodat je hem ook buiten kunt gebruiken. Daarnaast beschikken veel micro sd kaarten over een warming mechanisme, zodat je video's niet beschadigd raken als de temperatuur buiten te hoog is.

 

Zijn er verschillende micro SD kaarten?

Ja, er zijn verschillende micro sd kaarten op de markt. Zo zijn er kaarten met een opslagcapaciteit van 16GB, 32GB, 64GB of meer. Daarnaast zijn er ook micro sd kaarten met een hogere snelheid, waardoor je video's sneller worden opgeslagen.

 

Welke micro SD kaart is geschikt voor mijn beveiligingscamera?

Op onze website vind je allemaal geschikte micro SD kaarten. Bekijk deze goed, zodat je zeker weet dat je de juiste kaart koopt.

Een micro SD kaart is een perfecte optie voor beveiligingscamera's. Deze kleine en lichte kaarten bieden veel voordelen ten opzichte van andere opslagmedia, en zijn stof- en vochtbestendig. Daarnaast is er een breed assortiment aan micro SD kaarten verkrijgbaar, zodat je altijd de juiste kaart kunt kopen. Bekijk deze goed, voordat je een micro SD kaart voor je beveiligingscamera kiest!

 

Hoeveel beveiligingscamera beelden kun je opslaan op een micro SD kaart?

Dit is afhankelijk van de micro SD kaart die je kiest. Zo zijn er micro SD kaarten met een opslagcapaciteit van 16GB, 32GB, 64GB of meer. Bekijk goed welke micro SD kaart geschikt is voor jouw beveiligingscamera. Als je veel beelden wilt opslaan, kies dan voor een micro SD kaart met een hogere opslagcapaciteit.

 

Wat zijn de voordelen van micro SD kaarten?

Voordelen van een micro SD kaart:

- Compact en licht formaat

- Stof- en vochtbestendig

- Warming mechanisme voorkomt beschadiging van video's

- Geschikt voor veel beveiligingscamera's

- Breed assortiment aan micro SD kaarten verkrijgbaar

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden