Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Mini IP PTZ camera

Mini IP PTZ camera

Wilt u graag weten wat een mini IP PTZ camera is? Lees dan snel verder. Een mini IP PTZ camera is een kleine camera die veel mogelijkheden heeft. Waarom zou u voor deze mini camera kiezen? Dat leest u hieronder. Daarnaast vertellen we ook iets over IP en PTZ.

 

De veelzijdigheid van de mini IP PTZ camera

Een mini IP PTZ camera is een kleine camera die veel mogelijkheden heeft. De camera is klein, maar toch zeer geschikt voor verschillende doeleinden. Zo kunt u de mini IP PTZ camera gebruiken voor het maken van foto's en video's. Ook kunt u de mini IP PTZ camera gebruiken voor het streamen van live beelden. Dit is ideaal wanneer u bijvoorbeeld een evenement wilt volgen of wanneer u op afstand wilt kijken wat er bij u thuis gebeurt. De mini IP PTZ camera is daarom een veelzijdige camera die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden.

 

Beweegbare Mini Ip Ptz Camera Van Dahua Dh-Sd22204Ue-Gn

Beweegbare Mini Ip Ptz Camera Van Dahua Dh-Sd22204Ue-Gn

Specificaties

  • 4x optische zoom
  • H.264 en MJPEG triple stream
  • Max 25/30fps@1080p, 1920x1080 & 50/60fps@720p resolutie
  • WDR, dag nacht weergave zonder infrarood led, dus digitale nachtzicht
  • Ultra DNR, auto iris en auto focus
  • Multi netwerk weergave web weergave, cms en smartphone app
  • Max 100 graden per seconde pan snelheid
  • Tot 300 presets, 5 auto scan gebieden, 8 toer functies en 5 patronen
  • Intelligente Dahua 3D positie met DH-SD protocol
  • Mogelijkheid om een sd kaart te gebruiken voor opnemen van beelden bij beweging, dit scheelt kosten omdat een losse NVR recorder niet meer nodig zal zijn

 

Verschillende mogelijkheden

Mini IP PTZ camera's zijn er in verschillende soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor een mini IP PTZ camera met een bepaalde resolutie. Ook kunt u kiezen voor een mini IP PTZ camera met een bepaald brandpunt. Het is daarom belangrijk om goed te weten waarvoor u de mini IP PTZ camera wilt gebruiken. Zo kunt u de mini IP PTZ camera kiezen die het beste bij u past.

 

Wat betekend IP en PTZ?

IP staat voor Internet Protocol en PTZ staat voor Pan, Tilt & Zoom. De mini IP PTZ camera maakt gebruik van het internetprotocol. Dit houdt in dat de mini IP PTZ camera verbonden is met het internet. Op deze manier kunt u de mini IP PTZ camera gebruiken voor het streamen van live beelden. Daarnaast kunt u de mini IP PTZ camera ook gebruiken om foto's en video's te maken.

De mini IP PTZ camera maakt gebruik van het PTZ-systeem. Dit houdt in dat de mini IP PTZ camera kan paneren, tilten en zoomen. Met behulp van het PTZ-systeem kunt u de mini IP PTZ camera op afstand bedienen. Dit is ideaal wanneer u de mini IP PTZ camera gebruikt voor het streamen van live beelden.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden