Doorgaan naar inhoud
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
PoE beveiligingscamera

PoE beveiligingscamera

Een PoE beveiligingscamera is een camera die werkt op Power over Ethernet. Dit betekent dat de camera wordt aangesloten op het netwerk en niet op een stopcontact. Hierdoor hoef je geen aparte voeding voor de camera te regelen, wat handig is als je veel camera's nodig hebt. In dit artikel lees je alles over PoE beveiligingscamera's!

 

Wat is PoE?

PoE betekent Power over Ethernet. Het is een techniek waarmee je elektriciteit kunt transporteren over een netwerkkabel. PoE wordt vaak gebruikt voor IP-camera's, maar er zijn ook andere apparaten die PoE ondersteunen.

 

Waar kun je PoE voor gebruiken?

PoE wordt veel gebruikt in de beveiliging, maar er zijn ook andere toepassingen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan apparaten zoals een LED-strips of een voeding voor je laptop. PoE is handig omdat je geen aparte voeding hoeft te regelen, wat scheelt in kosten en ruimte.

 

Kan iedereen PoE gebruiken?

Nee, niet iedereen kan PoE gebruiken. Je moet een PoE-switch of -router hebben om elektriciteit over te kunnen sturen naar je apparaten. Heb je geen PoE-switch of -router? Dan kun je ook een PoE-injector gebruiken. Deze wordt tussen het apparaat en de netwerkkabel geplaatst en zorgt ervoor dat de elektriciteit doorgestuurd kan worden.

 

PoE beveiligingscamera's

PoE beveiligingscamera's zijn camera's die op het netwerk aangesloten worden en niet op een stopcontact. Hierdoor hoef je geen aparte voeding voor de camera te regelen, wat handig is als je veel camera's nodig hebt. PoE beveiligingscamera's zijn tegenwoordig steeds populairder en er zijn veel verschillende modellen verkrijgbaar.

 

Hikvision 4mp ip poe dome camera, gemotoriseerde lens, WDR, weerbestendig IP67

Hikvision 4mp ip poe dome camera, gemotoriseerde lens, WDR, weerbestendig IP67 - Security Thuis

Specificaties

  • Hikvision 4mp ip poe dome camera
  • 1/3inch progressieve scan cmos
  • H.265+/H.265 compressie
  • 2,8~12mm gemotoriseerde auto-focus lens
  • Exir infrarood led nachtzicht tot 30m
  • WDR | 3DNR | BLC | IP67

 

Kun je PoE beveiligingscamera's aansluiten op een recorder?

Ja, PoE beveiligingscamera's kun je aansluiten op iedere recorder. De meeste recorders ondersteunen PoE en hierdoor heb je geen aparte voeding voor de camera's nodig.

 

PoE of niet?

Wil je een beveiligingscamera aansluiten op je netwerk? Dan is de keuze voor PoE snel gemaakt! PoE is handig omdat je geen aparte voeding hoeft te regelen en de camera's direct op het netwerk aangesloten kunnen worden. Heb je nog geen PoE-switch of -router? Dan kun je ook een PoE-injector gebruiken.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Waarvoor gebruik je een beveiligingscamera?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden