Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
ptz camera 4k beeldkwaliteit

PTZ camera 4k beeldkwaliteit

Een ptz camera 4k is een musthave voor elke professional. Deze camera biedt namelijk beeldkwaliteit die je doet verbazen. Daarnaast kan de ptz camera 4k op vele manieren worden gebruikt, waardoor hij tot de meest veelzijdige camera's behoort. Lees hier alles over de ptz camera 4k!

 

Een veelzijdige camera

De ptz camera is een zeer veelzijdige camera. Zo kan hij niet alleen gebruikt worden voor fotografie, maar ook voor video-opnames. Dankzij de ptz camera is het mogelijk om een ruimte in te richten met een pakket aan camera’s die allemaal op afstand bestuurbaar zijn. Daarnaast is de ptz camera ook uitgerust met een zoomlens, waardoor je altijd dichtbij het object kan blijven. Ptz camera’s zijn er in verschillende soorten en maten, maar de ptz camera met een 4k beeldkwaliteit is een echte must have!

 

Wat betekend een ptz?

ptz camera staat voor ‘pan-tilt-zoom camera’. De ptz camera is een soort camerasysteem waarbij de operator de camera op afstand kan besturen. Dit doet hij door middel van een joystick of toetsenbord. ptz camera’s zijn er in verschillende soorten en maten, waardoor je altijd een ptz camera kunt vinden die bij jouw wensen aansluit. ptz camera’s worden onder andere gebruikt door beveiligingsbedrijven, overheden en bedrijven. ptz camera’s zijn echter ook steeds vaker te vinden in huizen van particulieren. Dit komt doordat ptz camera’s steeds makkelijker te installeren zijn en steeds goedkoper worden.

 

Waarom je wilt kiezen voor 4k beeldkwaliteit

Dat je een ptz camera met een beeldkwaliteit van 1080p of lager gebruikt, dan is de kans groot dat je niet tevreden zult zijn met het resultaat. Dit komt omdat de pixeldichtheid van de ptz camera met een 1080p beeldkwaliteit niet hoog genoeg is. Ptz camera’s met een beeldkwaliteit van 720p of lager zijn niet aan te raden, omdat de pixeldichtheid dan heel laag is.

 

Wat is er allemaal mogelijk met een ptz camera 4k?

Met een ptz camera is het mogelijk om:

- Een pakket aan camera’s te gebruiken die op afstand bestuurbaar zijn.

- De ptz camera in verschillende richtingen te draaien.

- De ptz camera te gebruiken met een zoomlens.

- De ptz camera in te stellen op een bepaalde hoek.

- De ptz camera te gebruiken voor fotografie en video-opnames.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.


Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.


Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Wat is een PIR detector?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden