Doorgaan naar inhoud
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
Recorder voor IP camera gebruiken

Recorder voor IP camera gebruiken

Recorder voor IP camera is een handige tool die het mogelijk maakt om video's op te nemen van je IP camera. De recorder voor IP camera kan worden aangesloten op elke computer en maakt het mogelijk om de video's direct op te slaan of live weer te geven.

 

Hoe werkt een recorder voor IP camera?

Een recorder voor IP camera maakt gebruik van de internetverbinding om de video's op te nemen. De recorder voor IP camera wordt aangesloten op de computer met behulp van een USB-kabel en kan worden geconfigureerd om automatisch te starten wanneer de IP camera wordt aangesloten. De recorder voor IP camera maakt gebruik van een ingebouwde microfoon en speaker om de audio op te nemen en weer te geven.

 

Hoe kan ik recorder voor IP camera gebruiken?

Recorder voor IP camera is ideaal voor het opnemen van video's bij evenementen, vergaderingen of andere gelegenheden waar je de video wilt vastleggen. recorder voor IP camera kan ook worden gebruikt om live video's te bekijken op een computer of tv. recorder voor IP camera wordt meestal geleverd met een afstandsbediening, zodat je de recorder voor IP camera gemakkelijk kunt bedienen.

 

Hoeveel IP camera's kan ik aansluiten op een recorder?

Dit hangt af van de hoeveelheid IP camera's je wilt koppelen met jouw recorder. Recorder voor IP camera ondersteunt meestal tot wel 32 IP camera's. Dit is afhankelijk van het type recorder voor IP camera en de bandbreedte die beschikbaar is op de computer of router.

 

Bekijk hier alle IP camera recorders

 

Hoeveel geheugen heeft een recorder voor IP camera nodig?

Dit hangt af van de resolutie van de video's die je wilt opnemen. recorder voor IP camera kan worden uitgerust met een interne harde schijf of een externe USB-schijf. Recorder voor IP camera ondersteunt ook micro SD-kaarten tot wel 128 GB. Recorder voor IP camera maakt gebruik van een H.264-codec, waardoor de opgenomen video's klein zijn en weinig ruimte in beslag nemen. Recorder voor IP camera kan ook automatisch video's opslaan in een cloudopslagservice, zoals Dropbox of Google Drive.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Creatieve manieren om werknemers te betrappen op winkeldiefstal

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden