Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
slimme thermostaat met google home

Slimme thermostaat met Google Home

Je schakelt je slimme thermostaat in voordat je naar huis rijd van je werk. Je komt binnen in een heerlijk verwarmt huis. Schakel je slimme thermostaat uit wanneer je naar bed gaat. Dit gaat allemaal automatisch omdat je jouw thermostaat verbind met het Google Home systeem. 

 

Bespaar kosten

Met een normale thermostaat is het soms lastig om deze precies af te stemmen op je leefsituatie. Daarnaast door het drukke leven van tegenwoordig kun je ook wel een vergeten de thermostaat omlaag te zetten wanneer je bijvoorbeeld naar je werk of naar bed gaat. Met een slimme thermostaat is dat verleden tijd!


Wat is Google Home?

Google Home is een applicatie waarmee je al je slimme apparaten kunt koppelen en kan laten samenwerken. Je kan ieder apparaat wat je koppelt een naam geven en ze met elkaar afstemmen. Je kan bepaalde routines instellen voor wanneer je weg of naar bed gaat, maar ook routines voor wanneer je thuis komt of als er bezoek langs komt. Alle slimme apparaten binnen onze webshop kun je koppelen aan Google Home.

 

Oem Slimme Thermostaat Voor Boiler En Cv App Gereed

  • Intelligente thermostaat voor boiler en cv
  • Dubbele module wifi hub en radio controle
  • Universeel draadloos of bedraad
  • Compatibel met onze radiatorkraan
  • Tuya smart app en Google home

 

Slimme thermostaat Google Home

Het is ook mogelijk om je slimme thermostaat te verbinden met Google Home en routines in te stellen. Je kan dit automatisch doen op een bepaald tijdstip. Bijvoorbeeld wanneer je altijd om 17:00 klaar bent met werken dat dan de routine wordt geactiveerd. Om 17:30 ben je thuis en is je huis weer lekker op temperatuur. Je kan dit ook activeren in de app, wanneer je weet hoe laat je ongeveer thuis komt zet je gewoon een half uurtje van te uren je routine aan. Dit kan natuurlijk ook allemaal andersom, dus wanneer je je huis verlaat of naar bed gaat een routine aanzetten. Zodat je niet vergeet de thermostaat lager te zetten, op die manier kun je een hoop energiekosten besparen.

 

Wil je meer weten over een slimme thermostaat, smart home of Google Home? Twijfel dan niet op met ons contact op te nemen. Wij helpen graag!

Security Thuis – Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden