Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Slimme verlichting met Google Home

Slimme verlichting met Google Home

Heb je slimme verlichting in huis? Dan is het mogelijk om die met Google Home aan te sturen. Lees hier alles over slimme verlichting Google Home en hoe je die kunt gebruiken!

 

Verschillende mogelijkheden slimme verlichting Google Home

Is slimme verlichting iets voor jou? Misschien heb je er wel eens over gehoord, maar weet je nog niet precies wat slimme verlichting is. Slimme verlichting is een soort van verlichting die je via een app of een slimme stem assistent kan aansturen. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld in een donkere kamer wilt gaan slapen en het licht niet meer aan hoeft te doen. Of misschien wil je wel graag een sfeervolle ambiance in huis creëren door het dimmen van het licht. Dit is allemaal mogelijk met slimme verlichting!

 

Hoe werkt de Google Home app?

De Google Home app is een slimme stem assistent die je kan gebruiken om slimme apparaten in huis te bedienen. Denk hierbij aan de verlichting, maar ook aan de thermostaat, de tv en zelfs de wasmachine! Je kan de Google Home app downloaden op je smartphone of tablet. Vervolgens kan je de slimme apparaten toevoegen die je wilt bedienen met de app. Dit doe je door ze te koppelen met het wifi-netwerk in huis.

De Google Home app werkt dus door slimme apparaten in huis te koppelen met het wifi-netwerk. Vervolgens kan je de slimme apparaten bedienen met de stem van de Google Home app. Je kan de slimme verlichting bijvoorbeeld aan- en uitzetten, dimmen of een sfeervolle ambiance in huis creëren.

 

Wat zijn de voordelen van slimme verlichting Google Home?

De voordelen van slimme verlichting Google Home zijn:

- Je slimme verlichting kan je aansturen met je stem. Dit is handig als je bijvoorbeeld in een donkere kamer wilt gaan slapen en het licht niet meer aan hoeft te doen.

- Je slimme verlichting kan je ook dimmen om een sfeervolle ambiance in huis te creëren.

- Je slimme verlichting is makkelijk te bedienen met de Google Home app.

- De Google Home app werkt door slimme apparaten in huis te koppelen met het wifi-netwerk. Dit maakt het makkelijk en snel om slimme apparaten te bedienen.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden