Doorgaan naar inhoud
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
✔️Lage Prijzen ✔️Snelle Levering ✔️Uitstekende Service
Smart home beveiligingscamera

Smart home beveiligingscamera

Een smart home beveiligingscamera is een goede investering voor je huis. Maar wat is smart home precies en hoe werkt een smart home beveiligingscamera? In deze blog lees je alles over smart home, de mogelijkheden van een smart home beveiligingscamera én waarom je juist voor smart home kiest als het gaat om beveiliging.

 

Wat is smart home?

Smart home is een term die steeds vaker terugkomt. Maar wat houdt smart home nu precies in? Smart home is het geheel van slimme apparaten die je thuis kunt gebruiken. Denk aan een smart thermostaat, smart lampen of een smart beveiligingscamera. Deze apparaten werken samen om je thuis comfortabeler en veiliger te maken. Zo kun je bijvoorbeeld met één knop op je smart thermostaat de verwarming aanpassen, of met één druk op de knop alle lampen in je huis aanzetten.

Maar smart home is meer dan alleen maar slimme apparaten. Het gaat er ook om dat deze apparaten met elkaar communiceren. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat als je niet thuis bent, de verwarming automatisch wordt uitgeschakeld. Of dat alle lampen in huis op een bepaalde tijd gaan branden zodat het lijkt of er iemand thuis is.

 

Hoe werkt een smart home beveiligingscamera?

Een smart home beveiligingscamera is één van de apparaten die je in je smart home kunt gebruiken. Deze camera maakt gebruik van internet om beelden te versturen. Je kunt deze beelden dan direct bekijken op je telefoon, tablet of laptop. Maar je kunt ook een smart home beveiligingscamera instellen zodat hij automatisch beelden verstuurt als er iets gebeurt in je huis. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er thuis gebeurt, zelfs als je er niet bent.

 

Smart Google Home Wifi Ip Camera Voor Buitenshuis Gebruik

Oem Smart Google Home Wifi Ip Camera Voor Buitenshuis Gebruik - Security Thuis

 

Specificaties

  • Google home smart camera 1080P
  • Wifi IEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz
  • IP65 buitenshuis gereed| nachtzicht 10m
  • Micro SD interface tot 128 GB
  • Werkt met TUYA smart
  • gereed voor Google assistent en Alexa echo

 

Waarom kies je voor smart home beveiliging?

Er zijn verschillende redenen waarom je voor smart home beveiliging zou kunnen kiezen. Ten eerste is smart home beveiliging heel flexibel. Je kunt de beveiliging altijd aanpassen aan je eigen wensen. Daarnaast is smart home beveiliging heel gemakkelijk in gebruik. Je hoeft geen speciale apparatuur of software te installeren, alles werkt direct na het aansluiten van de smart home beveiligingscamera. Tot slot is smart home beveiliging heel betrouwbaar. De beelden worden altijd opgeslagen, zodat je ze altijd terug kunt kijken.

 

Kies je voor smart home beveiliging, dan kies je voor een veilige toekomst. Smart home beveiligingscamera's bieden de beste beveiliging voor je huis. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er thuis gebeurt en kun je direct ingrijpen als dat nodig is. Kies dus snel voor smart home beveiliging!

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Waarvoor gebruik je een beveiligingscamera?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden