Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Smart home deurbel

Smart home deurbel

Een smart home deurbel is een deurbel waarbij je thuis bent en de bel hoort, maar ook op afstand. Je kunt dan direct zien wie er voor de deur staat. Deze bel wordt gezien als een van de belangrijkste onderdelen van een smart home. In dit artikel vertellen we je alles over smart home deurbellen!

 

Wat is een smart home deurbel?

Een smart home deurbel is een deurbel die je op afstand kunt bedienen. Je kunt zien wie er voor je huis staat, ook al ben je niet thuis. Deze bel is onderdeel van een smart home.

 

Wat betekent smart home?

Smart home betekent letterlijk ‘slim huis’. Een smart home is een woning waarin allerlei slimme technologieën zijn verwerkt. Denk hierbij aan domotica, zoals elektronische apparaten die je kunt bedienen met je stem of een app. Maar ook aan technologieën die het huis veiliger maken, zoals beveiligingscamera’s en alarmsystemen.

 

Waarom kiezen voor een smart home deurbel?

Een smart home deurbel is erg handig, want je kunt op afstand zien wie er voor de deur staat. Ook al ben je niet thuis, je hoeft niet bang te zijn dat je iemand over het hoofd ziet. Daarnaast is een smart home deurbel ook een belangrijk onderdeel van een slim huis. Zo kun je met één app allerlei slimme apparaten in je huis bedienen.

 

Welke smart home deurbellen zijn er?

Er zijn verschillende soorten smart home deurbellen. Zo zijn er modellen met een scherm, maar ook modellen zonder scherm. Er zijn belangrijke verschillen tussen deze twee types deurbellen.

 

Modellen met een scherm

Modellen met een scherm hebben vaak een groter display dan modellen zonder scherm. Daarnaast kun je op het scherm ook meer informatie weergeven, zoals wie er voor de deur staat. Ook kun je op het scherm foto’s of video’s bekijken van wie er voor de deur staat. Modellen met een scherm zijn dus handig als je veel informatie over bezoekers wilt hebben.

 

Dahua Oem Ip Video Intercom Voor Appartementen Met Mechanisch Drukknoppaneel

Dahua Oem Ip Video Intercom Voor Appartementen Met Mechanisch Drukknoppaneel - Security Thuis

Specificaties

 • IP video-intercom voor appartementen
 • 2Mpx camera | Bidirectionele audio
 • 4,3 inch scherm met mechanisch drukknoppaneel
 • Meldingen via mobiele app
 • Toegang via code, gezichtsherkenning of Mifare-kaart
 • Geldig voor buiten

 

Modellen zonder scherm

Modellen zonder scherm hebben vaak een kleiner display dan modellen met een scherm. Daarnaast is er minder informatie weer te geven op het display, zoals wie er voor de deur staat. Ook is het niet mogelijk om foto’s of video’s van bezoekers te bekijken op het display. Modellen zonder scherm zijn daarom handig als je alleen wilt weten of er iemand voor de deur staat en niet veel informatie over die persoon wilt weten.

 

Dahua Db10 Video Deurbel Om Van Te Voren Duidelijk Te Zien Wie Er Aanbelt

Dahua Db10 Video Deurbel security thuis

Specificaties

 • Video deurbel met wifi en batterijen
 • 5m PIR detector
 • 1/2.9 inch CMOS, 2MP
 • IR illumination of 5m
 • 1.9 mm lens
 • 2-weg audio

 

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden