Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
tips tegen inbraak

Tips tegen inbraak

In dit blogbericht geven we tips om inbraak te voorkomen. Een inbraak kan enorme financiële en emotionele schade aanrichten. Daarom is het belangrijk om je huis goed te beveiligen. Lees hieronder onze tips!

Alle tips op een rijtje

- Zorg ervoor dat je huis goed verlicht is. Een donkere woning is een uitnodiging voor inbrekers. Zorg ervoor dat er rondom je huis genoeg licht is. Bijvoorbeeld door buitenlampen te plaatsen.

- Zorg ervoor dat je huis goed afgesloten is. Inbrekers zijn vaak op zoek naar een makkelijke plek om binnen te komen. Zorg ervoor dat alle deuren en ramen goed dicht zijn.

- Maak je huis onherkenbaar. Inbrekers kunnen soms uit voorzorg alvast rondkijken in een wijk.  

- Laat geen spullen liggen. Inbrekers kunnen soms via het raam naar binnen komen. Zorg ervoor dat er niets ligt waarmee ze binnen kunnen komen.

- Wees voorzichtig met social media. Inbrekers kunnen soms via social media te weten komen wanneer je thuis bent of niet. Zorg ervoor dat je niet te veel informatie deelt op social media.

 

Je woning beveiligen met beveiligingscamera's

Beveiligingscamera's kunnen een inbreker afschrikken. Inbrekers willen liever niet gefilmd worden. Als je huis voorzien is van beveiligingscamera's, dan is de kans op inbraak een stuk kleiner. Daarnaast kunnen beveiligingscamera's helpen bij het oplossen van een inbraak. Als er toch sprake is van inbraak, dan kunnen de beelden van de beveiligingscamera's helpen bij het oplossen van de zaak.

Beveiligingscamera's kunnen je huis in de gaten houden als je er niet bent. Zo weet je altijd wat er rondom je huis gebeurt. Dit geeft je een veilig gevoel.

 

Tot slot

Als je de tips opvolgt, voorkom je niet alleen inbraak, maar ook andere soorten criminele activiteit zoals diefstal en vandalisme. Beveiliging is dus niet alleen goed voor je huis, maar ook voor je buurt. Het is dus belangrijk dat we allemaal onze verantwoordelijkheid nemen en ons huis goed beveiligen. Dit voorkomt niet alleen inbraak, maar maakt onze wijken ook veiliger.

We hopen dat je met deze tips inbraak kunt voorkomen. Wanneer je toch slachtoffer bent van een inbraak, neem dan direct contact op met de politie. Blijf niet onnodig risico lopen!

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces. 

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden