Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Top 5 veiligheidstips om inbraak te voorkomen tijdens zomervakantie

Top 5 veiligheidstips om inbraak te voorkomen tijdens zomervakantie

De zomervakantie is een ideale tijd om even lekker op vakantie te gaan. Maar het kan ook een spannende tijd zijn, want inbrekers kunnen altijd toeslaan. Gelukkig zijn er een aantal veiligheidstips die je kunt volgen om inbraak te voorkomen. In dit blogartikel geven we je de top 5 veiligheidstips!

 

Tip 1: Zorg ervoor dat je huis goed verlicht is

Inbrekers voelen zich het meest op hun gemak in de duisternis. Zorg er daarom voor dat er genoeg licht is rondom je huis, zodat ze geen kans krijgen om ongezien naar binnen te gaan. Je kunt bijvoorbeeld een bewegingssensor aan de buitenkant van je huis installeren, zodat alle lichten aangaan wanneer iemand in de buurt komt.

 

Tip 2: Zorg ervoor dat je ramen en deuren goed afgesloten zijn

Inbrekers weten precies waar ze moeten zoeken als ze op zoek zijn naar een makkelijke ingang. Zorg er daarom voor dat alle openingen in je huis goed afgesloten zijn, zodat ze geen kans krijgen om naar binnen te komen. Je kunt bijvoorbeeld een alarm of camerasysteem installeren, zodat je meteen gewaarschuwd wordt wanneer er iemand probeert naar binnen te komen.

 

Tip 3: Laat geen waardevolle spullen achter in je huis

Inbrekers weten precies wat ze moeten zoeken wanneer ze een huis binnengaan. Zorg er daarom voor dat je geen waardevolle spullen achterlaat in je huis, zodat ze niet de moeite hoeven te doen om naar binnen te gaan. Als je toch waardevolle spullen in je huis hebt, bewaar ze dan op een veilige plek, zodat inbrekers er niet bij kunnen.

 

Tip 4: Wees voorzichtig met social media

Inbrekers weten hoe ze social media kunnen gebruiken om te achterhalen waar mensen zijn. Zorg er daarom voor dat je niet te veel informatie op social media deelt, zodat inbrekers niet weten wanneer je huis leeg is. Als je toch iets moet delen, doe het dan pas wanneer je weer thuis bent, zodat inbrekers niet weten dat je huis leeg is.

 

Tip 5: Vraag je buren om een oogje in het zeil te houden

Inbrekers weten hoe ze onopvallend kunnen zijn, zodat ze niet opvallen wanneer ze naar binnen gaan. Zorg er daarom voor dat je buren een oogje in het zeil houden, zodat inbrekers niet ongestoord naar binnen kunnen gaan. Als je buren niet thuis zijn, vraag dan een buurman of -vrouw om je huis in de gaten te houden.

 

Volg deze veiligheidstips op en je kunt met een gerust hart op vakantie! Wanneer je thuiskomt, is je huis nog net zo veilig als toen je vertrokken bent. Succes!

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

 

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden