Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Uitleg over een CCTV camera set

Uitleg over een CCTV camera set

In deze blog leggen wij je uit wat CCTV beveiligingscamera's zijn en hoe je deze het beste kunt installeren. Daarnaast vertellen we je waar je de CCTV beveiligingscamera's het beste kunt gebruiken. Tenslotte geven we je informatie over aansluiting op een recorder of monitor en plaatsing binnen- en buitenshuis.

 

CCTV camera's in het kort

CCTV camera's worden tegenwoordig steeds vaker gebruikt om een woning of bedrijf te beveiligen. CCTV camera's worden ook wel bewakingscamera's genoemd. CCTV staat voor closed-circuit television, oftewel gesloten circuit televisie. CCTV beveiligingscamera's worden gebruikt om beelden op te nemen van een bepaalde ruimte of locatie. Deze beelden kunnen vervolgens worden bekeken op een monitor of recorder.

 

CCTV camera set kan binnen en buiten worden geplaatst

CCTV camera's kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst. Binnenshuis kun je CCTV camera's plaatsen in de woonkamer, keuken, slaapkamer of bijvoorbeeld in de hal. Ook op het balkon of dakterras is een CCTV camera vaak een goede optie. Buitenshuis kun je CCTV camera's plaatsen bij de voordeur, achterdeur, garage of zelfs op het dak. CCTV beveiligingscamera's zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

 

Hoe sluit je een CCTV camera set aan?

Er zijn CCTV camera's die draadloos werken, maar er zijn ook CCTV camera's die via een kabel verbonden zijn met een recorder of monitor. CCTV camera's kunnen tegenwoordig ook worden aangesloten op de smartphone of tablet. Je kunt dan altijd en overal bekijken wat er gebeurt in je woning of bedrijf. CCTV beveiligingscamera's zijn tegenwoordig heel betaalbaar en een goede investering om je woning of bedrijf beveiligd te hebben.

 

Bekijk hier alle beveiligingscamera sets

 

Hoeveel CCTV camera's kun je aansluiten?

Er is geen maximum aantal CCTV camera's dat je kunt aansluiten. Je kunt zo veel of weinig CCTV camera's plaatsen als je zelf wilt. Het aantal CCTV camera's dat je plaatst, hangt af van de ruimte of locatie die je wilt beveiligen en van je eigen budget. CCTV camera's zijn verkrijgbaar vanaf enkele tientjes tot honderden euro's.

 

Zit er in een CCTV camera set ook een recorder?

In veel CCTV camera sets zit een recorder. Sommige CCTV camera's hebben een ingebouwde recorder, maar er zijn ook CCTV camera's die aangesloten kunnen worden op een externe recorder. Bij een set met een ingebouwde recorder kun je de beelden die worden opgenomen direct bekijken op de CCTV camera zelf. Bij een set met aansluiting op een externe recorder kun je de beelden later bekijken op een computer of televisie.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden