Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Verborgen camera in lamp kopen?

Verborgen camera in lamp kopen?

Heb je wel eens overwogen om een verborgen camera in lamp te kopen? Dit is een zeer interessante optie, omdat deze camera’s veel voordelen bieden ten opzichte van andere soorten verborgen camera’s. In deze blog vertellen we je alles over verborgen camera’s in lampen en wat je ermee kunt doen!


Het voordeel van een verborgen camera in lamp

Een verborgen camera in lamp kopen heeft veel voordelen. Allereerst zijn deze camera’s makkelijk te verbergen, omdat ze eruit zien als een gewone lamp. Daarnaast zijn verborgen camera’s in lampen vaak van goede kwaliteit, waardoor je er duidelijke beelden mee opneemt. Tot slot zijn verborgen camera’s in lampen ook erg discreet: niemand zal vermoeden dat er een verborgen camera in zit!

 

De installatie van een verborgen camera in lamp

Wil je een verborgen camera in lamp kopen? In dit artikel geven we je handige tips over hoe je deze camera’s installeert. Het is belangrijk om te weten dat niet alle verborgen camera’s in lampen geschikt zijn voor iedere situatie. Kies daarom altijd een camera die aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Om te beginnen is het belangrijk om de juiste lamp te kiezen. Er zijn veel verschillende soorten lampen op de markt, dus het kan lastig zijn om de juiste te vinden. Kies een lamp die qua uiterlijk en afmetingen goed bij jouw situatie past.

Als je eenmaal de juiste lamp hebt gevonden, is het tijd om de verborgen camera te installeren. Dit kan in sommige gevallen eenvoudig door de camera in de fitting van de lamp te draaien. In andere gevallen is het nodig om een verborgen camera in lamp te installeren met behulp van bepaalde technieken. Hierbij is het belangrijk dat je de handleiding goed leest en volgt, zodat je de verborgen camera veilig kunt installeren.

 

Verborgen camera in lamp

Binnen onze webshop bieden wij een verborgen camera aan die al verwerkt is in de lamp. Je hoeft dus niet meer zelf een verborgen camera in een lamp te installeren.

Nachtlamp met verborgen wifi spion camera push app alarm

Specificaties

  • Spionage verborgen camera in nachtlamp
  • 2 megapixel full hd cmos lens
  • Wi-Fi P2P streaming video app op afstand
  • Mini model echte lamp app in-uit schakelen
  • Twee weg audio communicatie
  • Sd kaart opname max 128GB

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces. 

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

 

Security Thuis - Altijd Veilig

 

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden