Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Voordeel van een IP camera zoom functie

Voordeel van een IP camera zoom functie

Een IP camera met zoom functie is ideaal voor het bekijken van beelden op afstand. Deze functie maakt het mogelijk om nauwkeuriger te kijken naar de omgeving die wordt gefilmd. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om personen of voertuigen duidelijk in beeld te brengen, wat handig kan zijn bij toezicht op een terrein. In dit artikel leggen we uit hoe de IP camera zoom functie werkt en waar je op moet letten bij het kiezen van een IP camera met deze functie.

 

Beeldkwaliteit gaat niet achteruit

De IP camera zoom functie is een optische zoom, dit betekent dat de beeldkwaliteit niet achteruit hoeft te gaan wanneer je inzoomt. Dit is bij een digitale zoom niet het geval, hierdoor kan de beeldkwaliteit flink achteruitgaan wanneer je inzoomt. Een IP camera met optische zoom is dus ideaal als je op afstand beelden wilt bekijken met een goede beeldkwaliteit.

 

Let op de maximale en minimale zoom

Als je een IP camera met zoom functie wilt kopen, is het belangrijk om te letten op de maximale en minimale zoom. Het is namelijk zo dat hoe hoger de maximale zoom, hoe kleiner de minimale zoom. Dit betekent dat je minder ruimte hebt om in te zoomen wanneer je een IP camera met hoge maximale zoom koopt. Let dus goed op welke zoom functie je nodig hebt voordat je een IP camera aanschaft.

 

Hebben alle IP camera's een zoomfunctie?

Nee, alle IP camera's hebben niet automatisch een zoomfunctie. IP camera's met zoom functie zijn meestal iets duurder dan IP camera's zonder deze functie. Als je op afstand beelden wilt bekijken is het aan te raden om een IP camera met zoom functie aan te schaffen. IP camera's zonder zoom functie kunnen over het algemeen niet zo goed beelden op afstand weergeven.

 

Kan ik IP camerabeelden inzoomen via app op telefoon of mobiel?

Ja, je kan IP camerabeelden inzoomen via een app op je telefoon of mobiel. Dit is handig als je bijvoorbeeld iemand wilt volgen die zich verplaatst of als je iets wilt bekijken wat verder weg is.

 

Hulp nodig?

Wanneer je een artikel hebt besteld via onze webshop, kun je dit aansluiten via onze installatieservice. Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Doe je een grote bestelling of wil je voor jouw bedrijf of huis een artikel installeren? Dan raden wij aan om ons contactformulier in te vullen of ons een WhatsApp te sturen naar +31 (0)6 19 33 61 39 zodat we vervolgens samen jouw wensen kunnen doornemen.

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden