Doorgaan naar inhoud
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
✔️ Lage prijzen ✔️ Snelle verzending ✔️ Uitstekende service
Waar moet je opletten bij aanschaf beveiligingscamera?

Waar moet je opletten bij aanschaf beveiligingscamera?

Wanneer je een beveiligingscamera koopt zijn er een aantal punten waar je rekening mee wilt houden. Om een miskoop te voorkomen hebben we deze punten voor je uitgewerkt, zodat je weet waarop je moet letten bij het kopen van een geschikte beveiligingscamera.

Waar wil je de beveiligingscamera voor gebruiken?

Wil je de camera gebruiken om een bedrijfspand te beveiligen? Of ga je thuis een camera hangen? Ga je voor constante opname of wil je de camera laten verbinden met jouw telefoon? Voor alle situaties zijn verschillende camera’s mogelijk, maar voor deze situaties zijn andere aspecten van de camera belangrijk. Wanneer je duidelijk in kaart hebt waarvoor je de camera gaat gebruiken wordt het makkelijker om een geschikte camera te kiezen.

Wil je een beveiligingscamera voor binnen en of buiten?

Dit is een hele belangrijke omdat je dan naar verschillende aspecten gaat kijken van de camera. Om maar even een voorbeeld te geven. Bij een beveiligingscamera voor buiten moet je letten op dat ze een goede bescherming bieden tegen slechte weersomstandigheden. Iets waar je bij een beveiligingscamera voor binnen niet op hoeft te letten.

Bekijk hier alle beveiligingscamera’s voor buiten

Bekijk hier alle beveiligingscamera’s voor binnen

Heeft de beveiligingscamera infrarood? Dit is belangrijk voor het nachtzicht.

Ga je de camera dag en nacht gebruiken? Of alléén in de nacht? Dan is een goede infrarood op de camera belangrijk. Je ziet ook in de omschrijving van de camera hoeveel meter nachtzicht de camera heeft. Wanneer je de camera gebruikt om grote oppervlakten te beveiligen, bij bijvoorbeeld een fabriek, loods of industrieterrein heb je meer meters nachtzicht nodig. Gebruik je de camera thuis om in de nacht de voordeur op beeld te hebben, heb je veel minder meters nachtzicht nodig. Dat scheelt een hoop kosten.Is het mogelijk om met de beveiligingscamera verbinding te maken met een app en op afstand meekijken?

Wanneer je dit graag wilt is het belangrijk dat je een geschikte camera koopt waarbij dit mogelijk is. Tegenwoordig is dit bij de meeste camera’s wel het geval maar kijk dit altijd even goed na voordat je de camera daadwerkelijk gaat kopen.

Blijft er verbinding met de beveiligingscamera wanneer de stroom uitvalt?

Dit is belangrijk, zeker wanneer je onder andere grote panden of terreinen gaat beveiligen met camera’s. Ook al valt de stroom uit is het belangrijk dat deze blijven werken.

Is de beveiligingscamera goed beveiligd tegen hacken?

De draadloze beveiligingscamera’s zijn gevoeliger voor hacken omdat deze op het wifi netwerk verbonden zijn. De draadloze beveiligingscamera’s van Security Thuis zijn gecodeerd zodat ongewenst meekijken niet mogelijk is.

Wil je een beveiligingscamera met bedrading of een draadloze camera?

Met draadloze camera’s heb je meer vrijheid in waar je de camera’s wilt plaatsen. Daarnaast is het belangrijk dat je een sterk signaal hebt, tegenwoordig zit dat wel goed maar is wel noodzakelijk voor een goede werking van de camera. Een camera met bedrading is meer steady en kan sneller werken dan een camera zonder kabel.

Wil je de beelden via een recorder opslaan, via de cloud of anders?

Wanneer je constant gaat opnemen is het wel verstandig om een recorder te gebruiken. Via de cloud kan ook, hier zitten wel kosten aan verbonden.

Ga je meerdere camera’s gebruiken en wil je alles opslaan via een recorder? Dan hebben we ook volledige camera sets met verschillende mogelijkheden.

Bekijk hier alle beveiligingscamera sets

Wanneer je deze vragen hebt beantwoord voor jezelf is het kiezen van een geschikte camera een stuk makkelijker.

Heb je toch vragen of wil je iets weten over een specifieke camera neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Security Thuis - Altijd Veilig

Vorig artikel Internet kabel aansluiten op een beveiligingscamera

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden